Výtlky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
mirec ........ 10. septembra 2013

mohol by niekto zodpovedny na to reagovat,kedy sa tieto velke, uz vypilene kratery na Gorazdovom nabrezi smerom ku restr. KALERAB opravia?

11. september 2013

Cestár

Pracovníci SMMP už dávno poorezávali výtlky po celom meste, napríklad na Nábrežnej ulici a nedávno na ulici Ondrejova, avšak ich opravu si zrejme nechávajú na neskorú jeseň, prípadne skorú zimu. Veď má to logiku, výtlky začneme orezávať v júli, posledný dorežeme na konci septembra a do decembra môžeme výtlky veselo asfaltovať.
11. september 2013

Odpoveď samosprávy

Správu a údržbu mestských komunikácií zabezpečuje mestská spoločnosť Správa majetku mesta Prievidza SMMP. Odpoveď ako aj prípadné riešenie uvedeného podnetu zabezpečí mestská spoločnosť SMMP.

Michal Ďureje
hovorca mesta
16. september 2013

df

Na Dlhej ulic nie su odvezene smeti.Hromadi sa to okolo smetiakov a je tam neprijemny zapach.Co TEZAS zas zabudol alebo sa vyhovara na naftu.
17. január 2014

Odpoveď samosprávy

Na Gorazdovom nábreží boli odstránené všetky havarijné výtlky, ktoré by mohli poškodiť vozidlá. Povrchy miestnych komunikácie na území mesta sú mimoriadne poškodené dlhodobo slabou údržbou resp. neobnovovaním celých povrchov. Z uvedených dôvodov venujeme pri oprave výtlkov zvýšenú pozornosť hlavným miestnym komunikáciám a následne vedľajším, odstraňujeme hlboké plošne rozsiahle výtlky v jazdnej dráhe vozidiel, ktoré by mohli spôsobiť ich poškodenie. Opravy ciest pokračujú aj tento rok, v rozpočte mesta sú na to vyčlenené finančné prostriedky a v jarných mesiacoch budú opravené aj výtlky, ktoré sme v minulom roku nestihli a samozrejme odstránime aj menšie výtlky na Gorazdovom nábreží.

Zuzana Lukáčová

referent pre miestne komunikácie
Správa majetku mesta Prievidza, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania