Znizenie rychlosti

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený
meno
frantisek 13. septembra 2018

Dobry den,

na ulici A. Rudnaya je uz dlhsie jednosmerka, vdaka comu je viac parkovacieho miesta na ulici. Avsak, rad zaparkovanych aut na ulici je nebezpecna kvoli tomu, ze spoza zaparkovaneho auta moze casto vybehnut clovek, dieta, zviera... rovno pod kolesa auta. Samozrejme ze je to aj o disciplnie vodicov, ale bol by som rad keby na nasej ulici prispelo k bezpecnosti osadenie znacenia ktore by upravovalo maximalnu povolenu rychlost na 30 km/h a mozno aj nejaky ten tzv. retarder. Velakrat som bol svedkom ze po ulici sa rutilo auto aj viac ako 50km/h coje maximalne nezodpovedne. Dakujem za vyjadrenie a riesenie mojho podnetu.

15. september 2018

Sonic

Frantisek ma asi doma kalibrovany radar. :)
15. september 2018

frantisek

Nie ale mam auto, a ked idem za niekym tak uz mam nejaky odhad ze ide rychlejsie ako ja, ale o to tu nejde, aj 50ka tu je vela.
15. september 2018

Jano

Ma kalibrovany tachometer.
17. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu.
O stanovisko požiadame oddelenie dopravy.

Natália Svítková
Referent pre podnety obyvateľov
30. september 2018

štefan

A aj nedodržiavanie "jednosmerky" je pravidlom na obidvoch koncoch ulice. Ono už 50 km/h je na tejto ulici veľa. Je to taká úzka cesta, že niekde je to na milimetre aby človek neodrazil spätné zrkadlo. No a to samozrejme láka niektorých "nezodpovedných" tade ísť ešte rýchlejšie a hlavne podvečer. A keď chcú deti, alebo starý ľudia prejsť cez túto cestu musia sa spoľahnúť na sluch alebo musia vykuknúť. A už to môže byť osudné... Parkuje tam aj veľa dodávok tak aj dospelý má niekedy problém. Drvivá väčšina tade jazdiacich vodičov nerešpektuje značku na začiatku ulice a ani možno nepozná. Zníženie rýchlosti značkou by asi nepomohlo, lebo zase by to dodržiavali len tí čo už teraz tade jazdia zodpovedne a predvídajú.
05. marec 2019

frantisek

Nejake novinky?
29. december 2020

frantisek

dobry den, na tento podnet stale kaslete!!! minule som vychadzal z bocnej cesty a pre parkujuce aute v krizovatkee, co je tu bezne, lebo ani ciary tu niesu, ma takmer zramovalo auto rutiace sa velkou rychlostou po hlavnej. dakujem ze na to kaslete a koliznych situacii pribuda! .... ROBTE S TYM NIECO! mam vam dat peniaze na ten retarder alebo ho ist aam namontovat???
30. december 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom

Denisa Centárová
[email protected]
01. február 2021

frantisek

Dobry den. Stale cakam na odpoved samospravy. Vychadzanie na cestu je tiez nebezpecne. Pomohlo by aj zrkadla pri vychadzani z bocnych ciest, aby som videl ci nieco ide po hlavnej.
18. február 2021

frantisek

haloo pani samospravaa!
07. apríl 2021

frantisek

prosim, rieste tento problem. spravite jednosmerku ale nedotiahnete to do konca..
17. máj 2021

frantisek

prosim o znovazaslanie samosprave.
18. máj 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Denisa Centárová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania