Znečistené chodníky na ulici Štefánika.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

Chcem sa opýtať kompetentných mesta, či čakajú kým si na chodníkoch na ulici Štefánika niekto dokáže nohy. Na popadaných jablkách sa šmýka a chodníky sú celé znečistené. Kedy to mesto pozameta? Sú to hlavne chodníky, ktoré patria mestu.

17. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu. Požiadame mestskú spoločnosť TSMPD, s.r.o v spolupráci s aktivačnými pracovníkmi o očistenie chodníka.

Natália Svítková
Referent pre podnety obyvateľov
19. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
aktivační pracovníci dnes odstránili z chodníkov popadané ovocie. Odvoz biologického odpadu zabezpečila mestská spoločnosť TSMPD s.r.o.



Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
19. september 2018

Jana

Áno boli tieto chodníky krásne vyčistené, no bohužiaľ ráno už boli v rovnakom stave ako vám ich na fotografiách poslala naša bývalá hovorkyňa p. Bombošová. Takže sa s upratovaním môže začať znova.
Preto by mesto malo zvážiť niečo robiť s týmito stromami, nakoľko sa tento stav opakuje každý rok.
20. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 20.9.2018 bola vykonaná obhliadka stromov pozdĺž Štefánikovej ulice. V najbližšom období bude zabezpečené opílenie konárov stromov v zmysle arboristických pravidiel, vzhľadom ku klimatickým podmienkam i kapacitným podmienkam spoločnosti.

Silvia Masariková
vedúca strediska záhradníckych služieb
21. september 2018

Julius BROŠKO

Dobrý deň! Veľmi som sa musel zasmiať-cez slzy,že podnet je vyriešený...To akože raz pošlete niekoho vyčistiť priestor a je to vyriešené??? To myslíte vážne??? Sa tam chodte pozrieť znova a uvidíte "nevídané"...Viete,kedy bude problém vyriešený? Keď odstránite z celej ulice tieto "úžasné" stromy,ktoré,okrem toho,že si na jar užijú svojich 5 minút slávy,sú úplne k ničomu! Je z nich len bordel a bordel!! Ak to náhodou zase niekto vyčistí,nech sa láskavo pozrie hore na stromy a potom zistí,koľko krát to ešte bude treba čistiť.Áno,asi do vtedy,kým tam bude čo i len jediné jabĺčko,či čo to vlastne je.Je to skutočne otras. Takto majú vyzerať ulice v našom,ako sa vraví-"modernom meste"? Myslím,že aj v Bangladéži majú krajšie a čistejšie ulice,ako sú tie na M.R.Štefánika.S pozdravom J.Broško

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania