Neukončené práce

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Majo 27. septembra 2018

Dobrý deň,

na starom sídlisku začala firma DSI-DATA robiť svoju optickú sieť. Chcel by som sa opýtať, dokedy bude tento 6-metrový výkop stále ne-zakopaný na Štefánikovej ulici? Začali tu kopať pred prázdninami (min. 3 mesiace dozadu) a tu to ešte nieje dorobené! a to už ponúkajú svoje produkty a niektorý ľudia už využívajú optickú sieť. Nie je to ani zabezpečené. Hlavne, že už ukončili práce na Gorazdovom námestí, čo je na opačnom konci!! A kto bude robiť výsadbu nových kríkov, pretože to nieje práve v najlepšom stave.
Ďakujem za nápravu

28. september 2018

Maťko

Vážené vedenie mesta....

Toto je opakujúci sa problém s bezpečnosťou od firmy DSI data. ( https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/54878/bozp )

Som zvedavý, či ich opätovne len na túto situáciu upozorníte alebo už konečne vyvodíte aj nejaké dôsledky. Zároveň sa chcem opýtať, čo robia mestský poslanci ? Chodia s klapkami na očiach ? Mali by si ísť zobrať príklad na sever povedzme od M. Dobiaša, ako tam on všetko pozná a kontroluje.
28. september 2018

Lišiačik

Toto je len taka mala "ceresnicka na torte". Stare sidlisko ma kopu dlhorocnych problemov a nikto sa o to nestara. Z novsich veci ma najviac fascinuje ako bezohladne sa zatepluje a ked sa tu na to objavi podnet, tak to niekto (ne)zodpovedny "vyriesi" prilepnim textu, ze vyhlaska cislo xyz hovori o... No a realne sa vsak na to NIKTO nepojde pozriet a NIC nespravi. Ako by vyzerala Nova Dubnica, keby tam mali k povodnej architekture rovnaky pristup?


...pan Dobiaš je pre mna jediny mestsky poslanec ktoremu verim :)
05. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.

Stanovisko zabezpečí odbor výstavby MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
25. október 2018

Odpoveď samosprávy

Zhotoviteľ vykonal zásyp výkopu. Zodpovedným zamestnancom Mestského úradu bude vykonaná kontrola úpravy zelene v zmysle vydaného rozkopávkového povolenia.

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia
Mesto Prievidza



08. november 2018

Odpoveď samosprávy

Našu odpoveď dopĺňame o informáciu, že realizátor rozkopávky je povinný uviesť zeleň do pôvodného stavu.

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia



24. marec 2019

Majo

Dobrý deň,

realizátor rozkopávky ešte stále neuviedol zeleň do pôvodného stavu, pričom výsadba kríkov prebieha v období jesene (do mrazov) a na začiatku jari.
Vedeli by ste napísať, kedy to bude z ich strany realizovateľné?
Bolo by vhodné to urobiť v čo najbližšom čase, pretože chodci si tu začali skracovať cestu na chodník(cestu) a za nejaký čas tu bude vybehaný chodník po trávnatej ploche, čo nebude robiť pekný dojem pri bytovom dome, viď iné časti mesta Prievidza.

Ďakujem za odpoveď.
21. máj 2019

Miroslav Krajčík

Chcem vás vyviesť z omylu. Práce nerobila firma DSI Data ale externá spoločnosť. Optickú sieť nezavádzala samostatne DSI Data v súbehu s Telekomom a Orangeom. Pre doplnenie, nepracujem v ani jednej z týchto firiem.
04. marec 2021

Andrea

Dobrý deň, realizátor rozkopávky stále neuviedol zeleň do pôvodného stavu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania