Nefunkčné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Monika 09. októbra 2018

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či ešte niekedy budú svietiť lampy na sídlisku Necpaly. Už druhý večer nesvieti ani jedna pouličná lampa. Na celom sídlisku je úplná tma.
Ďakujem

12. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Nefunkčnosť osvetlenia preveríme prostredníctvom kompetentného zamestnanca technických služieb. V tejto lokalite sme zaznamenali začiatkom týždňa technickú poruchu na osvetlení.

Michal Ďureje
hovorca mesta
15. október 2018

Štefan

Pridávam sa k podnetu. Na sídlisku Píly na ulici Madvu je už skoro týždeň rovnaký problém. Celá ulica je v noci neosvetlená.
18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Spoločnosť Technické služby mesta Prievidza s.r.o. odstránila poruchu dňa 9.10.2018 o 9:50 h.

Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy
18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Na odstraňovaní poruchy verejného osvetlenia na ulici Madvu a ul. Bjorsona sa pokračovalo aj dňa 16.10.2018.
Dňa 15.10. sa nám podarilo lokalizovať poruchu na podzemnom vedení VO a vykopali sme sondu nad miestom poruchy 1,5x0,6x do hĺbky 1,8 m. Zistili sme že k poškodeniu kábla došlo pri výkopových prácach pre spoločnosť DSI DATA s.r.o. Námestovo, ktorá realizovala v letných mesiacoch podzemné rozvody svojej optickej siete na sídlisku Píly.
Poškodený kábel pokračuje pod cestou v chráničke, ďalší výkop sťažuje zostatok stromu s koreňovým systémom. Po dohode so spoločnosťou DSI DATA s.r.o. Námestovo práce na odstraňovaní poruchy budú ďalej pokračovať v stredu pod ich réžiou s našim usmernením. Odkopaním terénu zistíme rozsah poškodenia a navrhneme ďalší postup opravy kábla verejného osvetlenia.

Z uvedeného dôvodu v utorok 16.10. vykonala spoločnosť TSMPD s.r.o. Prievidza vzdušný prepoj medzi najbližšími stĺpami VO, aby sme zabezpečili funkčnosť osvetlenia na ulici Madvu a Bjorsona.
O skutkovom stave Vás budeme priebežne informovať.


Jozef Fábik
Vedúci strediska verejné osvetlenie

25. október 2018

Odpoveď samosprávy

Porucha verejného osvetlenia bola odstránená zamestnancami spoločnosti Technické služby mesta Prievidza s.r.o. dňa 9.10.2018. Čo sa týka poruchy na sídlisku Píly, na uliciach F. Madvu a B. Björnsona, bola odstránená taktiež zamestnancami spoločnosti Technické služby mesta Prievidza s.r.o. dňa 17.10.2018.

Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy


Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania