Kamióny na sídlisku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
M K 16. októbra 2018

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať, nakoľko sa problém kamiónovej dopravy začína objavovať vo väčšom meradle aj nasídlisku pily, či je povolený prejazd na parkovisko pre kamiónovú dopravu cez sídlisko píly. Parkovisko sa nachádza oproti autoškole za garážami a má dve vstupné brány. Cez toto parkovisko si kamióny skracujú cestu aj do priemyselného parku. V skorých ranných hodinách (2:00) sa kamióny valia veľkou rýchlosťou popod okná cez sídlisko. Problém je dlhodobejší, len nebolo možné po tme urobiť fotografiu. V prípade, že takýto prejazd je zakázaný, nebolo by možné osadiť zákazovú značku a vjazd ku garážam povoliť len nákladným vozidlám k čističke odpadových vôd a autoškole? Ďakujem.

18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.

Osadenie dopravného značenia podlieha povoleniu zo strany dopravného inšpektorátu. Zrejme máte na mysli prechod kamiónov do autoškoly a k vodárenskej spoločnosti.
Kamióny do priemyselného parku smerujú inou trasou.

O stanovisko poprosíme referát dopravy.


Michal Ďureje
hovorca mesta


18. október 2018

M K

Dobrý deň. Vôbec nemám na mysli kamiónovú dopravu z autoškoly ani z čističky odpadových vôd. Tie fungujú v minimálnych množstvách iba pocas dňa. Ako aj dosvedčuje fotka, je to doprava mimo týchto spoločností "Do" a "Z" priemyselného parku a z parkoviska, ktoré je za garážami a kade si skracujú cestu tieto kamióny. Ďakujem za odpoveď.
19. október 2018

M K

21. október 2018

mirec ........

a co vam bráni oslovit dopr.inšpektorat pan poslanec TSK?......... to parkovisko za garazami ma firma Le Garde,a Tí maju ine znamosti ako chudoba zo stareho sídliska
22. október 2018

štefan

Keď začali kamióny parkovať na tomto parkovisku tak ešte niekoľko mesiacov nemali prístupovú cestu od Brose a všetky kamióny chodili cez staré sídlisko. Teraz je ich už podstatne viac a jazdia aj cez deň. V noci naplno trúbia ešte v obytnej zóne a doslova preletia nábrežím a sadovou ulicou. Keby čítate aj komentáre, tak už dávnejšie som spomínal tento problém už predošlom podnete
https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/43549/vytlky . a potom by sa vám nestalo že niekto v podnete presne opíše situáciu a vy " zrejme mate namysli "... a úplne ignorujete čo vám tam napíšu.
04. február 2019

mirec ........

takze autoskola či vodarenska spolocnost,a čo tak Le garde?
08. február 2019

mirec ........

............
16. september 2020

Ľudovít Čierny

Dobrý deň, plne sa stotožňujem so všetkými príspevkami. Vôbec sa nejedná o autoškolu a Veoliu. Už je tomu vyše dva roky ,čo pán poslanec Jelačič,mne osobne povedal ,že sa to bude riešiť. Nákladné automobily vôbec nemajú povolený prejazd. Navrhujem,aby dopravná firma zrušila zo strany garáží vstupnú bránu. Majú veľkú bránu po príjazdovej ceste od Brose. Vaša odpoveď pán Ďureje,je NEKOMPENENTNÁ A ALIBISTICKÁ,tak láskavo si to preštudujte a pozrite v teréne. Navyše,jeden kamionista sústavne vytrubuje,keď míňa krčmu Kaleráb. Neviem,či pozdravuje kamaráta krčmára,alebo frajerku a to bez ohľadu na to koľko je hodín,vytrubuje aj v neskorých večerných hodinách. Prajem Vám veľa zdaru v riešení tohto problému.
17. september 2020

Ľudovít Čierny

Dobrý deň, dávam ďaľší príspevok k téme "PREJAZD KAMIÓNOV PO ULICI GORAZDOVO NÁBREŽIE A SADOVÁ". Pozrel som si všetky komenty ,ohľadom prejazdu kamiónov,ktorý je datovaný 03.septembra 2017 !!! Od tejto doby Mestský úrad,poslanci,primátorka ,bohužiaľ nespravili nič!!! Pripájam aj fotky našej bytovky, na ktorých je vidno,ako sa prejazdom kamiónov ničí naša bytovka. Je vidieť nad oknom,aký kus omietky odpadol,následkom otrasov. Na ďaľšom obrázku vidieť veľkú prasklinu. Touto cestou Vás žiadam ,aby ste už konečne konali. * umiestniť dopravnú značku,zakazujúci vjazd kamiónov okrem autoškoly a Veolie. * zo strany garáží firme zrušiť vjazd,má veľkú bránu po príjazdovej ceste od Brose. Ďakujem za pozornosť.
06. október 2020

Ľudovít Čierny

Príjazdová cesta od Brose.
06. október 2020

Ľudovít Čierny

Skratka od garáží.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania