Zničená vozovka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

Žiadam o opravu časti ulice D. Kubíka v Prievidzi pri parkovisku, nakoľko je už minimálne dva roky v katastrofálnom stave, čo sa však ticho toleruje. Obyvatelia neďalekých domov budú vďační aspoň za zaplátanie výtlkov ako dočasné riešenie s tým, že v budúcom roku by nebolo na škodu vymeniť časť chybnej vozovky za nový koberec. Je to frekventovaná ulica a parkovisko využívané pre ľudí, ktorí tam chodia k lekárom. Taktiež by som bol za to aby bol prechod od ul. B.Björnsona na ul. D. Kubíka plynulejší. Ešte pred vybudovaním resp. zrekonštruovaním chodníka tam nebol taký skok ako teraz. Isto budú radi aj návštevníci doktorov pre deti a dorast. Verím, že môj podnet môže byť pre Vás nová skutočnosť ak na to ešte nikto nepoukázal.

25. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zabezpečí odbor výstavby MsÚ.


Michal Ďureje- hovorca mesta
04. november 2018

mirec ........

odbor vystavby -10.novembra 2016,nehovorí Vam to nic p.Dureje,to kedy sa chcete k tomu vyjadrit???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
05. november 2018

Štefan

mirec, veď sú to ešte len necelé dva týždne od zadania podnetu. Sú tu podnety ktoré čakajú na vyjadrenie oveľa dlhšie. Nebuďme na tých ľudí na mestskom úrade tak prísni. No koniec žartom. Situácia s podnetmi pre mesto Prievidza na tomto portáli je naozaj už veľmi zlá. A to som to napísal veľmi mierne. Už minule som písal odkaz pre admina. Tak znova - preskúmajte prosím štatistiky (ne)vybavovania podnetov a zvážte či má vôbec zmysel aby mesto Prievidza na tomto portáli bolo aj naďalej. Je to tragikomédia. :-(
08. november 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Prievidza v súčasnosti realizuje opravy a rekonštrukcie miestnych komunikácií a chodníkov na celom území mesta.
Miestna komunikácia na Ul. D. Kubíka v súčasnosti nie je zaradená do zoznamu plošných opráv a rekonštrukcií. Lokálne opravy miestnych komunikácií, ktoré sú závadou v schodnosti budeme priebežne odstraňovať v spolupráci s Technickými službami mesta Prievidza s.r.o.
Na základe vykonanej obhliadky zaradíme predmetnú časť komunikácie do zoznamu pripravovaných plošných opráv miestnych komunikácií v meste Prievidza pre nasledujúce obdobie.


Martin Hammer
referent oddelenia výstavby
Mesto Prievidza
Mestský úrad

08. november 2018

Peter

Nehnevajte sa, ale prvotný podnet bol zaslaný ešte v roku 2015 a to iným občanom, dodnes je však nevyriešený. Riešenie problému považujem za vyriešené len "pro forma", teda len diplomatická odpoveď k podnetu. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania