Oprava cesty Východná ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Miroslav Záhora 04. decembra 2018

Prečo ked sa opravuje cesta nerobia sa nájazdy ku každému domu ale len k niektorým? To sa to nemôže spraviť poriadne?

06. december 2018

Katarína

Nájazdy robia len tým obyvateľom, ktorí si svoje vozidlá parkujú vo svojom dvore. Obyvatelia (aj vy), ktorí celoročne parkujú so svojimi vozidlami na mestskej komunikácii, tak tým nájazdy netreba robiť, lebo ich nepoužívajú. Oprava tak bude pre mesto lacnejšia.
S pozdravom Katarína.
07. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko k podnetu zabezpečí odbor výstavby MsÚ.


Michal Ďureje
hovorca mesta


07. december 2018

Miroslav Záhora

Pani Katarína, auto parkujem celoročne v garáži,ale to by sa o to musel niekto zaujimat pred tým ako sa začala robiť cesta, lebo o takomto procese opravy nebol informovany žiadny obyvateľ ulice ako a ni o ďalších veciach spojených z opravou cesty, ako je vývoz smeti, pripadne dojazd sanitky k obyvateľom.
07. december 2018

mirec ........

p. Dureje poslanec TSK,od 10.novembra 2016 cakam na vyjadrenie- na riesenie nerovnosti cestnej komunikacie z odborom vystavby, PODNET Parkovanie autobusov na Goraz.nabr.,to kolko rokov este potrebujete? Vraj ste dostali ocenenie za ODKAZ PRE STAROSTU,za promptne riesenia,- no a na tri aktualizacie a sedem prispevkov k tejto teme ste sa ani neunuvali odpisat. Môzete sa prosim vyjadrit k obyvatelom mesta kto vam to ocenenie navrhol a vysku odmeny? (dufam ze to nie je tajne)
08. december 2018

Miroslav Záhora

P. Katarína ešte k tej lacnejšej oprave cesty, preci sa to nerobilo aj s výmenou vodovodného potrubia,bolo tak staré ako cesta, som zvedavý kedy vznikne prvý slávnostný výkop, nebolo by pre mesto lacnejšie spraviť to predtým ako potom opravovať cestu, ktoré už nikdy nebude ako predtým?
08. december 2018

Lišiačik

Pan Zahora,
vodari, energetici a aj telekomunikacie sa niekolko rokov snazili o kompletnu opravu/vymenu infrastruktury a dokonca sa aj malo rusit vzdusne vedenie a polozit vsetko zemou. Vzdy to vsak stroskotalo na tom, ze mesto sa rozhodlo urobit si z povolenia na rozkopavku vynosny biznis a pyta za to fantasticke sumy ktore casto prevysuju 1/2 nakladov na samotnu vymenu. ...a ktomu este samozrejme aj poziadavka, ze pri rozkopani spevneneho povrchu sa musi potom dat novy asfalt v celej sirke (nie iba to kde ide vykop).

...co viem, tak StVPS koncom minuleho roku uz dokonca aj zvazoval dat mesto na sud kvoli tym podmienkam.
09. december 2018

Miroslav Záhora

To je presne o com vravím, že mesto chce veci lacnejšie a práve týmto spôsobom to mohlo dosiahnuť, mali sa dohodnúť všetky právne subjekty a mesto mohlo povedať ze uhradí polovicu cesty a druhu polovicu nech si rozdelia a ušetrilo by aj mesto aj občania by mali novú cestu a infraštruktúru...
10. december 2018

Miro Záhora

Dobry den pani starostka, mna by zaujímalo na zaklade akeho prieskumu ste prisli na to ze neparkujeme vo dvore/garazi? cakam nejake dokazy lebo ja mam niekolko fotiek auta v garazi ktore sa tam neteleportovalo ale prislo z hlavnej cesty. takisto nechapem ako mozete ukratit niektorých občanov svojvoľnym rozhodnutím o niečo co zvyšok občanov dostane(a co ste vy doslova rozbili)
12. december 2018

Miroslav Záhora

Vážené mesto, stále som sa nedozvedel akym spôsobom alebo prieskumom ste zistili ako parkujú občania na východnej ulici... Je možné dostať odpoveď?
17. december 2018

Odpoveď samosprávy

Zamestnanci mesta vykonali s dodávateľom stavebných prác obhliadku na mieste. Po dohode sa jestvujúca úprava nájazdu opraví v dodatočnom termíne, následne po ukončení pokládky ukončujúcich asfaltových úpravách na miestnej komunikácii.

Martin Hammer
referent oddelenia výstavby
Mesto Prievidza



02. január 2019

Odpoveď samosprávy

Vzhľadom na technické riešenie miestnej komunikácie bude úprava vstupu k RD na Východnej ulici zrealizovaná po období zimnej údržby. V prípade, že budú vhodné klimatické podmienky, bude zrealizovanie úpravy stavebne riešené aj v skoršom termíne.



Martin Hammer
referent oddelenia výstavby
Mesto Prievidza






14. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stavebné úpravy boli realizované v roku 2019.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania