Ulica J. Siváka-vertikálna značka-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
František Šiller 06. januára 2019

Na ulici J. Siváka pri výjazde na ulicu B. Björnsona je poškodená dopravná značka. Poškodenie vzniklo pri oprave domu, ktorý zateplovali. Taktiež na tejto ulici počas opravy parkovali autá firmy, ktorá opravu robila a zdevastovala trávnik. Žiadame o opravu značky - jej vyrovnanie a úpravu terénu do pôvodného stavu.
Pán hovorca, len mi prosím nepíšte, že ja mám ísť na stretnutie SVB a požiadať ich o riešenie situácie, ktorú zapríčinila firma, ktorú si objednali. Ďakujem.

09. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Značku napravíme prostredníctvom mestskej spol. TSMPD.

Pokiaľ ide o úpravu terénu, situáciu preveríme a stanovisko zabezpečíme prostredníctvom odboru výstavby MsÚ. Zároveň chceme poprosiť pokiaľ je to možné, aby ste do budúcna komunikovali podobné sťažnosti v čase, kedy sa daný skutok deje, resp. vtedy keď je situácia aktuálna. Až následné nahlásenie podnetu je menej efektívne. Stavebné firmy sa zo zodpovednosti za negatívne veci často vyviňujú.
Ďakujeme za pochopenie.

Pán Siller, tak ako pri každom podnete, ktorý nespadá do kompetencie MsÚ Prievidza, uvádzam kompetenčne príslušnú organizáciu, úrad alebo inštitúciu. Robím tak pre lepšiu informovanosť verejnosti. Nikde som nenapísal, že máte riešiť podnety na SVB Vy osobne. Z tohto pohľadu naozaj nechápem tón Vašej komunikácie. Nakoľko pravidelne komunikujeme cez portál odkazprestarostu.sk bol by som rád za racionalitu v našej vzájomnej komunikácii. Ďakujeme za pochopenie.

Michal Ďureje - hovorca mesta




22. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dňa 21. 01. 2019 bolo predmetné zvislé dopravné značenie napravené.

Roman Bartoš
Vedúci strediska miestnych komunikácii a správy parkovísk





Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania