Nedokončená práca

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Vlado 16. októbra 2013

Dobrý deň,rád by som vedel prečo pri čistení poľnej ulice asi pred mesiacom nebol vyčisteni aj úsek nad oporným múrom.Tiež tam žijú platiči dani,alebo je to súkromni pozemok?

17. október 2013

Odpoveď samosprávy

Čistenie ciest zabezpečuje mestská spoločnosť SMMP- Správa majetku mesta Prievidza. Odpoveď pripraví príslušný zamestnanec SMMP.

Michal Ďureje
hovorca mesta
17. október 2013

Jozef

to nieje prvy krat ked sa "akoze" zametolo to stare zametacie auto co jazdi po meste je iba plytvanie penazi danovych poplatnikov. ked ho clovek vidi ist 4krat po tej istej strane a stale je to take iste tak ja neviem ale bud je to vrak alebo je to iba prasproste nahananie kilometrov na fakturu... uz sa Vam meter krati a dufam ze vas obyvatelia konecne vyzenu prec od valova lebo taketo bacovanie tu este nebolo a dufam ze uz ani nikdy nebude
17. október 2013

Vlado

nikoho nezaujma kto zabezpecuje cistenie ciest,obyvatelov zaujma vysledok, pri kazdej praci je vzdy niekto podpisany a odmeneny.Rad by som este vedel kto konkretny usek skontroloval, podpisal ako hotovy a dokonceny urcite uz bola vystavena odmena pre danneho ,,papalaša´´.Mesto prievidza nema ziadneho kontrolora?Podla vsetkeho ma asi zakaz vychadzania do ulic.
09. december 2013

Vlado

konečne to sneh zakryl ,takže je to vyriešené
Zas bude väčšie percento vyriešených podnetov
04. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Podnet na zle vyčistenú/nevyčistenú Ul. Polná je z októbra minulého roka, kedy zametanie ciest vykonávala spoločnosť Tezas. Na konci marca bola uvedená ulica strojovo vyčistená našou spoločnosťou SMMP Prievidza na základe plánu letnej údržby ciest.


Karol Hamar
Správa majetku mesta Prievidza
15. máj 2014

vlado

teraz 15/05/2014 nám prišiel e-mail,že podnet sa berie ako vyriešený,čo vôbec nie je pravda.Stále tam je väčšia a hustejšia burina,asi to ostáva len na obyvateľov,aby si to na svoje náklady a čas skulturnili.Rád by som vedel kto dal podnet na to aby sa to vyhodnotilo ako vyriešené?
19. máj 2014

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pán Vladimír,

ďakujeme za reakciu. Status podnetu bol zmenený na základe poslednej odpovede samosprávy. Odpoveď samosprávy bola zverejnená 4. apríla. V tento deň sme Vám poslali správu, kde sme sa Vás pýtali, či rovnako považujete podnet za vyriešený. Počas jedného mesiaca sme neobdržali žiadnu reakciu. Zároveň, ako zadávateľ podnetu, ste mal obdržať notifikačný email, ktorý Vás upozorní na zverejnenú odpoveď samosprávy. Môžete si prosím skontrolovať schránku, či ste obdržal naše správy?

Ak nepovažujete odpoveď samosprávy za dostatočnú, alebo daný stav pretrváva, pošlite nám prosím k podnetu aktualizáciu, kde na priloženej aktuálnej fotografii bude vidieť, že stav problému pretrváva.

Ďakujeme za pochopenie.

Jakub Kmeť
20. máj 2014

Vlado

dal som podnet 15/10/2013 lebo bola zle zrealizovaná práca.Práca sa tikala hlavne vyčístenia buriny a cesty okolo operného múru,hlavne zvrchnej časti múru.Unavuje ma riešiť čo sa za sedem mesiacov od tej doby udialo.Teraz ked nastalo nové vegetačne obdobie sa to snad podari na pochvalu a zasluženú koncoročnu odmenu.Prajem pekny pracovny den.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania