Ulica M. Gorkého-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Miroslav 15. januára 2019

Zaujima ma co sa da robit v tomto pripade s dotycnym parkovacim miestom pre invalida kedze dotycna osoba parkuje svoje vozidlo neustale blizko svojho bydliska.Ludia nemaju kde parkovat a toto miesto je neustale neobsadene.Naco to ma vyhradene ked tam parkuje len doslova parkrat do roka.Vsetci co tam parkujeme tak sa zaujimame ako sa to da vyriesit.Dakejeme za odozvu.

17. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu. Situáciu preveríme z pohľadu podmienok vyhradeného miesta a budeme informovať o ďalšom postupe.

Michal Ďureje
hovorca mesta




18. január 2019

Odpoveď samosprávy


Držiteľovi vyhradeného parkovacieho miesta bolo predmetné miesto schválené po prerokovaní a posúdení jeho zdravotného stavu Komisiou starostlivosti o obyvateľa a Výborom volebného obvodu č. IV podľa kritérií Mestského zastupiteľstva. Využívanie, resp. nevyužívanie vyhradeného parkovacieho miesta budeme sledovať.



Dana Paulíková
Referent životného prostredia
Mesto Prievidza




17. február 2019

Miroslav

Dobry vecer takze cez vianocne sviatky dotycny pan parkoval na parkovacom mieste asi 5 dni a opat je park.miesto prazdne a bude tomu urcite aj nadalej pretoze auto tam parkuje len par dni do roka ako tomu bolo aj doteraz takze sa opat pytam ako sa da tento problemom risit. Ja si osobne myslim ze za tychto podmienok by sa mu ziadne vyhradene parkovanie nevidalo. Alebo sa mylim?
24. marec 2019

Miroslav

Dobry den takze najnovsie sa majitel park.miesta vynasiel a pravdepodobne sa dohodol zo svojim susedom aby tam parkoval pokial nebude parkovat on sam. Tymto dava najavo ze naozaj parkovacie miesto nevyuziva skoro vobec a myslim si ze tu uz samosprava by mala zakrocit a riesit tuto situaciu. Dakujem za odpoved.
16. apríl 2019

ZUZANA

Dobry den p. Miroslav, ked mate tak vsetko pod dozorom mozete mi dat na vas tel. cislo aby sme si mohli urcite veci prediskutovat, aby ste pochopil preco to vyhradene miesto tam je!!?! Ta znacka je podla oznacenia ,,INVALID,, nie obycajna znacka, ktora sa nevyuziva, nikde nie je napisane kolkokrat rocne tam ahtk musi stat! A uz keby je obycajna bola by ZAPLATENA! Riešte radsej problem s obsadzovanim parkovania kyblom - kto to kedy videl???? Neviem o tom ze by ten kyblovy mal to miesto zaplatene. Viete co, dam vam radu ked zaplatite miesto pre vasu znacku mate problem vyrieseny, a budte rad ze znacku ,,INVALID,, nemusite mat VY!!! Dakujem za pochopenie.....
16. apríl 2019

Miroslav

Vy ste kto ked sa zaujimate
16. apríl 2019

Miroslav

Kludne sem zverejnite tel.cislo a mozeme si volat kolko len chcete

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania