Ulica M. Gorkého-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený
meno
Tomáš 07. februára 2019

Dobrý deň, rád by som podal návrh na zjednosmernenie ulíc Energetikov a Gorkého z dôvodu žalostnej situácie na týchto dvoch uliciach. Z dôvodu, že parkovanie je na oboch stranách vozovky a šírkový pomer časti potrebnej na prejazd nie je dostatočný. Zároveň, vo večerných hodinách, keď sú parkoviska plne obsadené, nie je ani možné uhnúť sa protiidúcemu vozidlu. A hlavne na ul. Gorkého sú dve neprehľadné zákruty v ktorých rovnako parkujú autá, čiže sa tade chodí buď - alebo. Prípadne Vás žiadam, o návrh iného riešenia. Za riešenie však nepovažujem klasickú vetu " Parkovanie je dlhodobý problém mesta Prievidza"
Ďakujem vopred za riešenie .

08. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za nahlásenie podnetu. K takto strategickým zmenám dopravy sa musí vyjadriť komisia dopravy. Uvedený podnet prepošleme komisii dopravy. O stanovisku komisie a ďalšom postupe budeme informovať.
Kto? Komisia dopravy

Michal Ďureje - hovorca mesta

20. február 2019

...

HAHAHA, prepošleme komisii dopravy, ktorá má státie vozidiel v rozpore s pravidlami cestnej premávky roky úplne na háku. A nejde iba o málo významné ulice ako Gorkého, Energetikov, Králika a množstvo iných, z ktorých sa stali jednosmerky. Ale autá bežne stoja na dôležitých sídliskových komunikáciách - Bjornsona, Okružná (lahôdka !!!), Kráľa a mnohé iné.

Rieši to niekto ? Samozrejme, že nie. Na sídlisku Píly chýbajú stovky parkovacích miest, avšak ročne sa ich vybuduje možno 15 a to sa prezentuje ako niečo úžasné. Hlavne, že sa za státisíce eur revitalizuje druhé najmladšie (!!!) sídlisko v Prievidzi. Vyše 60-ročné sídlisko predsa žiadnu revitalizáciu nepotrebuje.
21. marec 2019

Tomáš

Dobrý deň, prosím Vás o vyjadrenie, či už sa komisia dopravy týmto podnetom aspoň zaoberá. Ďakujem.
11. apríl 2019

Tomáš

Prešli dva mesiace a bez akejkoľvek informácie... Prosím preposlať.
11. apríl 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet bol preposlaný na samosprávu.

Prajem pekný deň
Admin OPS
16. máj 2019

Tomáš

Prešli tri mesiace a bez akejkoľvek informácie ... prosím označiť podnet ako neriešený !

Týmto ďakujem mestu a poslancom, že s relevantným podnetom občana, ktorý tu platí dane nič neriešia. Hlavne, že bolo kopu sľubov pred voľbami....
16. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
13. jún 2019

Tomáš

Prosím označiť problém ako neriešený !!!
28. november 2022

Michal Dobiaš

Dobrý deň. Ďakujeme za Váš podnet. Mesto Prievidza má spracovaný projekt zjednosmernenia Ulíc Energetikov a M. Gorkého, realizáciu predpokladáme na jar roku 2023.

S pozdravom
Michal Dobiaš
poslanec MsZ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania