Dlhá ulica-prepadnutá dlažba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Roman 22. februára 2019

Pred obchodom na dlhej ulici je zjavne prepadnutá dlažba na novovybudovaných zberných miestach. Predpokladám že mesto za tieto zakopané smetiaky zaplatilo obrovské peniaze. Ešte ani neslužia ľuďom a už sú znehodnotené!

01. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko ako aj riešenie podnetu zabezpečí odbor výstavby MsÚ.
Kto? Odbor výstavby
Kedy? nasledujúce dni

Michal Ďureje
hovorca mesta
01. marec 2019

Ivan

bolo by dobre skontrolovat kazde jedno ametiakove stojisko a spisat zavady, nieje to este ani len v prevadzke a uz to chyta povrchovu hrdzu, prepadnuta dlazba je skoro na kazdom jednom, a naozaj som zvedavy kedy to bude spustene do uzivania . . .
05. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Vzhľadom na termín realizácie stavebných prác na osadení technológie podzemných kontajnerov, bolo pri odovzdávaní diela s realizátorom dohodnuté, že konečné terénne úpravy budú zrealizované po zimnej údržbe za vhodných poveternostných podmienok. Súčasne odstráni vady a nedostatky diela. Uvedené vady diela začal zhotoviteľ, na základe vzájomnej obhliadky a určenia rozsahu vád, odstraňovať v 9. kalendárnom týždni 2019.



Martin Hammer
referent oddelenia výstavby
Mesto Prievidza



07. marec 2019

Odpoveď samosprávy

K dnešnému dňu boli opravy na prepadnutej dlažbe na stojiskách č. 14 – Dlhá 48 a č. 15 – Dlhá 36, opravené. Terénne úpravy budeme realizovať v jarnom období, nakoľko začatie prác na osadení zostávajúcich štyroch stojísk je plánované v 13. kal týždni.

Ing. Martin Hammer
referent oddelenia výstavby
Mesto Prievidza





Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania