Oprava ihriska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

V mesiaci 9-10/2013 bola stavebnou firmou vykonaná oprava asfaltového povrchu ihriska na ul. Skarvana. Ako je na fotkách vidno položenie nového koberca previedli katastrofálne. Minimálne 3 dni po zapršaní bude značná časť ihriska nevyužiteĺná z dôvodu kaluží. Za zamyslenie stojí, či cena za dielo je adekvátna aj kvalite odvedenej práce. Bude vykonaná oprava zle položeného povrchu?

07. november 2013

k

Marian budme radi ze sa tie ihriska opravuju 20 rov sa ich nikto ani nedotkol.Nebo j deckam to nevadi a kedze nezijeme v Irsku a často tu neprši,napr.v Lete ani raz nezprchlo tak je to v pohode
07. november 2013

medick

aké typicky slovenské... niekto prácu odflákne a my si povieme, že aké záslužné gesto! vy tiež doma zakopavate špinu pod posteľ a v robote stačí ak urobíte všetko polovičato? Tak nenadávajte na chirurga, keď vám vybral zdravú obličku - zásluha je že vôbec operoval :-)
07. november 2013

Marián

otázka nebola postavená či to deckám nevadí, ale či to nevadí samospráve a kompetentnému za prebratie diela. Komentovať príspevok človeka "k" nemá zmysel, len by som opakoval triezvy úsudok "medicka". Tam nie je čo dodať.
07. november 2013

k

Pani medick a Marian-praca bola odflaknuta za min.vedenia mesta napr.zamkova dlažba od byvaleho Safranu az po Prior.Toho majstra čo to rob.by som rad poznal.Ludia sa tam podk.padaju mam pocit ako by som chodil po trampol.a nie po namesti.Taku otrasnu zamkovu dlažbu nemaju nikde len tu.Kde si bol medick ked sa maloval.cesty a firma čo to rob.cele nedokončila vraj prsalo ale prachy od mesta zobralo.Kde si bol ked všade bola trava po pas vraj nie je na naftu .Este stastie ze ludia s OPatoviec chodili kosit travu pre zajace pri golfovom ihrisku.Vtedy si to asi nev.a vieme ktora firma to mala na starosti a chvala bohu uz nie.Byvalej samosprave to nevadilo .Iba primator na novy rok povedal stažnosti od občanov su neoopodstatnene.Sme ako mesto s firmou spokojni a islo sa dalej.Konečne sa 3roky niečo rob.mesto sa uplne k lepsiemu zmenilo.Viamočna vyzdoba mesto vyzera ako na prave vianoce nie ako volakedy tma a nič.za pomnikom na namesti kvety,osvetlenie,jazierko o ktorom nikdo nevedel sa krasne obnov.pri golf.ihrisku atd.mohol by so pisat do rana.Za 3roky sa toho sprav.viac ako za 20 pred.tak budte vdačni pani.
07. november 2013

Marián

Pán "k", ospravedlňujem sa Vám, ak som sa Vás nejako dotkol mojim dotazom adresovaným samospráve. Nechajme priestor k zaujatiu odborného stanoviska zodpovedným v samospráve. Spadnutím do diskusie " 3 -tej cenovej bez obsluhy" nič nevyriešime. Nejakým nedopatrením Vám ušla podstata veci.
07. november 2013

Fero

mozno islo o pouzitie zostatkoveho asfaltu ktory ostal po oprave ciest a miesto toho aby ho vyhodili niekde na kopu ho pouzili na lepsie ucely a opravili aspon cas zanedbaneho ihriska i ked nie na 100% ale len na 99%
08. november 2013

Odpoveď samosprávy

Odpoveď a prípadné riešenie podnetu zabezpečí odbor výstavby MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
08. november 2013

k

Marian prijmam vase ospravedlnenie aj ja sa vam ospravedlnujem ze so si dov.v tejto slobodnej diskus.vyjadr.svoj nazor.Este raz prepačte.3-tej cenovej bez obsluhy.Ste s nasho mesta a pamatate si krčmu na rozvoji bola to 4 s obsluhou.Budte stastny pan Marian ,ze sa konečne niečo v meste rob.20 rokov tu boli len reči a reči ako sa neda ako nie su peniaze.Deti su radi ze im oprav.ihr.
08. november 2013

milan

premyslal som, co znamena to K.....ale uz to viem.
08. november 2013

k-kakuzo

milan s mal.m-k to ta trošku lutujem
08. november 2013

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

chcel by som vyzvať diskutujúcich, aby sa zdržali osobných útokov a obvinení na jednotlivých užívateľov nášho portálu. Diskutujte prosím slušne a vecne. Ďakujem.

Jakub Kmeť
08. november 2013

A. s.:

...lebo diskusné príspevky budú zmazané !
11. november 2013

k

Nadavate tu na opravene ihrisko ,ale ze nie su odvezene smeti Tezasom to vam nevadi.Chodte sa pozriet pri obchod FRESH preplnene kontajn.okolo smeti.Vietor to tam rozhadzal otrasne.To by vam pani malo vadit a nie opravene ihrisko
12. november 2013

majkl

opravene sice je,ale ako? sak sa na to pozrite!!! tak hadam to mesto bude reklamovat alebo co. fandim tomuto vedeniu ze sa pomaly dostava z vykalov a dlhov co tu narobil ten chmulo dobnar ci jak s to vola, ale treba veci aj reklamovat a dozerat na ne ci su spravne dokoncene.
14. november 2013

Odpoveď samosprávy

Objednávateľ diela (- mesto Prievidza) pri preberacom konaní upozornil zhotoviteľa stavebných prác (– vysúťažená spoločnosť) na nedostatky uloženia asfaltovej vrstvy ihriska. Zhotoviteľ sa zaviazal uvedené nedostatky odstrániť. Dielo sa reklamuje

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia

19. november 2013

Odpoveď samosprávy

realizátor prác vykonáva reklamáciu ihriska.

Michal Ďureje
hovorca mesta
19. november 2013

Petraník Tomáš

Pán Jakub Kmeť snáď nechcete cenzurovať. ?:-D jasné, že je to potrebné ale úchylov je veľa.
04. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Reklamácia bola vykonaná.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania