Gorazdovo nábrežie-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Jan Novak 11. marca 2019

dobry den, toto nie je avizo problemu ako skor podnet na zlepsenie. Mohli by kompetentni, prosim, prekontrolovat uroven zametacich sluzieb, ktore prebiehaju v meste? Konkretne som videl zametanie cesty na Gorazdovom nabr. a chodnika na Bojnickej ceste okolo SHellky a Meridiany. Katastrofalna uroven, po zametacom voze zostavali pasy strku- moze ist rovno dalsi zametaci voz.
mala prosbicka na zaver, mohli by ste dat aspon jednorazovo do roka pozametat / ocistit (kamene, strk, mach) plochu pred pametnikom na Mierovom namesti pred Artpointom. Vdaka.

15. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu. Čistenie ciest v správe mesta Prievidza zabezpečuje spol. TSMPD. Technické služby majú na tieto práce nové vozidlo.

Pokiaľ ide o čistenie ciest I., II. a III. triedy (ktoré nie sú mestské) tak za kvalitu čistenia ciest nezodpovedáme.


Vyčistenie Mierového námestia zabezpečíme v jarnom období prostredníctvo VPP pracovníkov.
Kto? VPP
Kedy? jar 2019

Michal Ďureje-hovorca mesta
02. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Aktivační pracovníci pravidelne čistia Mierové námestie od komunálneho odpadu. Toho času sa na námestí nenachádza žiadny štrk, ani posypový materiál. Použitie ručného náradia pri odstraňovaní machu by spôsobilo ďalšie poškodenie už aj tak dosť poškodenej dlažby. Podľa vyjadrenia TSMPD je plocha ošetrovaná postrekom.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
Mesto Prievidza
Mestský úrad


Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania