Ulica S. Chalupku-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 12. marca 2019

Názov podnetu - Poškodené oplotenie ihriska

Detské ihrisko pri dráhe pre cyklistov bolo vybudované pred cca 4 rokmi. Už po takomto krátkom čase sú poškodené všetky krytky stĺpikov oplotenia.
Už na pohľad je vidieť, že použitý plast je mimoriadne kvalitný, UV stabilizovaný polymér s extrémnou odolnosťou (kritérium najnižšej ceny pri
verejnom obstarávaní nemá na kvalitu prác a materiálu určite žiadny vplyv). Tiež sú poškodené 2 plotové polia.

Kedy budú vymenené všetky krytky stĺpikov, doplnené chýbajúce a opravené poškodené pletivo ?

14. marec 2019

štefan

Ja by som bol rád a isto aj veľa rodín s deťmi, keby to ihrisko bolo väčšie. Sme okresné mesto a toto je mestský park a tak by ihrisko malo aj tak vyzerať! Hociktorá dedina s obyvateľmi do 500 ľudí má väčšie a lepšie. Toľko rodín čo chodí v lete do parku s deťmi a oni sa chcú hrať, ale nie je to možné. Uvediem príklad: keď príde len jedna rodina s dvomi deťmi a chceli by sa hojdať na strunovej hojdačke tak sa musia striedať, lebo tam je len jedna. Ihrisko je aj na priamom slnku a za slnečných dní tam nie je možné vydržať. A nápad so štrkom, tiež katastrofa. Štrk je stále na korčuliarskej dráhe a deti sú neskutočne špinavé a nehovoriac o tom aké je to škodlivé dýchať prach z kameňa. Niekto usúdil keď sa deti hrávali na fitness ihrisku v blízkosti, že sa tam hrávali kvôli tomu štrku. To bolo preto lebo nič iné pre deti v parku nebolo a tam býva aj tieň poobede. V podstate na starom ihrisku, ani nie je poriadne ihrisko. To "centrálne" na Benického je stále rozbité! https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/61647/ulica-p-benickeho-detske-ihrisko-poskodene
V Prievidzi je toľko fitnescentier, možno aj najviac na slovensku na počet obyvateľov a mesto stavia len fitness ihriská. Myslite aj na deti!
15. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za nahlásenie podnetu. V týchto dňoch je realizovaná jarná údržba všetkých ihrísk. Samozrejme práce na oprave ihriska budú realizované aj v tomto prípade.
Kto? TSMPD
Kedy? podľa poveternostných podmienok. - jar 2019

Michal Ďureje-hovorca mesta
29. máj 2019

Miroslav Krajčík

Už chýbajú celé časti oplotenia
30. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
07. jún 2019

František Šiller

Obuvnícka ulica-detské ihrisko-poškodené

Ďalšie ihrisko v správe mesta je poškodené! Prečo správca ihriska nerieši poškodenia ihneď? Kto konkrétne má ihriská v správe? Ako často ich chodí kontrolovať? Kedy bude ihrisko opravené?
13. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zamestnanci TSMPD s.r.o. opravili predmetné oplotenie dňa 12.11.2019.

Mgr. Silvia Bakytová
TSMPD

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania