Nábrežie J. Kalinčiaka-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

Konečne sa začala rekonštrukcia parkovísk, len nám nikto nevysvetlil kde máme parkovať auta z dvoch obytných domov, asi to nejak niekto nedomyslel súčasne dve parkoviska je trochu moc je to približne 160 áut, keď rátam že každá rodina má jedno a niektorí aj 2-3 auta.

01. apríl 2019

Tomáš

Neskutočné je, že ľudia nedokážu pochopiť nápis "Zákaz parkovania"
Dnes o 7:00 boli zamestnanci Strabagu už na mieste aj s technikou na parkovisku parkovalo 20 áut! Na jednej strane chcú mať obyvatelia nové parkoviská, na strane druhej nevedia ani rešpektovať dopravné značenie. o 7:30 ešte stále parkovalo asi 15 áut
05. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujem za Váš komentár.
Chápeme Vaše reakcie, avšak pri tak náročných prácach ako dochádza v lokalite J.Kalinčiaka musíte strpieť viaceré dopravné obmedzenia. Obyvateľov sme o týchto skutočnostiach informovali aj TU: http://www.prievidza.sk/spravodajstvo/zacali-rekonstrukcie-ciest-prosime-o-zhovievavost032019/

Mrzí nás to, ale počas prác, musíte strpieť predmetné obmedzenia v podobe odparkovania áut vo vzdialenejších lokalitách od Vašich bytov. Poďakovaním za Vašu zhovievavosť, budú opravené cesty a konečne vhodné parkovanie.

Práce postupujú efektívne a Lokality na Ul. Karasiny sú pomaly sfinalizované.


Michal Ďureje-hovorca mesta
12. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Pre plynulosť postupu stavebných prác na jednotlivých parkoviskách sa môže výnimočne stať situácia, kedy sa na nevyhnutný čas prelínajú uzávierky rekonštruovaných plôch. Uvedené obmedzenie na parkovisku pred BD 5307 sa týkalo prác, súvisiacich s pílením telesa komunikácie pri obrubníkoch. Z uvedeného dôvodu bolo nutné obmedziť parkovanie pri chodníku pre nerušený postup prác. Vzniknutú situáciu sme riešili s zhotoviteľom a dohodli koordináciu prác tak, aby nedochádzalo k uzávierkam viacerých plôch súčasne.



Martin Hammer
referent oddelenia výstavby
Mesto Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania