Bojnická cesta-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 31. marca 2019

Zdevastovaný chodník

Predajňa Kaufland bola otvorená ešte v roku 2001. Samospráva nebola schopná ani za takmer 18(!!!) rokov zrekonštruovať zdevastovaný úsek chodníka od okružnej križovatky po ulicu Falešníka. Povrch chodníka tvorí zničený liaty asfalt, o obrubníkoch ani nechyrovať.

Na druhej strane sa v meste intenzívne rekonštruujú chodníky, po ktorých prejde denne možno aj 10 ľudí, v poslednej dobe napríklad na Vinohradníckej ulici (pritom chodci tu chodia výlučne po ceste). Ešte lepším príkladom je chodník zrekonštruovaný na oboch (!!!) stranách ulice Závodníka, ktorý je rovnako mimoriadne intenzívne využívaný. Odporúčanie výboru volebného obvodu bolo zrejme mimoriadne intenzívne...

Kedy bude konečne zrekonštruovaný frekventovaný úsek chodníka pri Kauflande ???

01. apríl 2019

Tomáš

... pred komunálnymi voľbami 2022
05. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Tento podnet je duplicitný. Podnet smerujúci k zlému stavu na Bojnickej ceste už evidujeme.

Poslanci za príslušný volebný obvod vybrali na opravu iné chodníky. Rozhodnutie výboru poslancov je pre nás určujúce. Nestotožňujeme sa s názorom autora podnetu, že sú opravované málo frekventované chodníky. Stav opravených chodníkov bol veľmi vážny.

Naozaj by bolo dobré, keby svoje stanoviská k opravám chodníkov prídete komunikovať na výbor volebného obvodu. Bez aktívnej komunikácie daného problému s poslancami je váš názor iba anonymným názorom. ďakujeme za pochopenie.

Michal Ďureje-hovorca mesta
21. máj 2019

Štefan Nádaský

Bojnická cesta-chodník-výtlk

Kedy bude konečne nový chodník?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania