Ulica S. Chalupku-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Tomáš 28. apríla 2019

Keďže som už tento príspevok pridával ako komentár k podnetu ID66949
https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/66949/ulica-s-chalupku-chodnik-znecisteny ale p. Ďureje ani nikto z mesta sa ním nezaoberal pridávam ako samostatný podnet:
Myslím si, že tieto malé kamienky, ktoré sú použité ako podklad ihriska nie sú najrozumnejšou voľbou, nakoľko sa zanášajú do pieskoviska a tým ho znehodnocujú pre hranie, malé deti majú po nich problém chodiť, kamienky sa roznášajú po dráhe ako už bolo spomenuté a v neposlednom rade sú "výborným"zdrojom prachu a špiny. Vždy po hraní sa musia ísť hneď všetky veci do práčky. Preto navrhujem, aby sa ihrisko vyrovnalo a kamienky nahradila napríklad umelá tráva alebo plastové zatrávňovače. Pokračovanie v komentári

26. apríl 2019

Tomáš

Zároveň navrhujem, aby sa takéto zmeny vykonali aj na ostatných ihriskách v meste ako napr. ihrisko na ul. Gorkého; pri Lidli a pod. . V neposlednom rade by to pomohlo aj znížiť vyťaženosť aktivačných pracovníkov. Myslím, že keby sa ide niekto dnes pozrieť na toto ihrisko, tak po necelých 2 týždňoch ho môžete zametať opäť. Ďakujem.
03. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí odbor výstavby MsÚ.
Kto? Odbor výstavby

Michal Ďureje
hovorca mesta
14. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
do rozpočtu na rok 2020 sme zaradili požiadavku na finančné prostriedky na výmenu dopadových plôch. Po schválení finančných prostriedkov budú postupne na centrálnych detských ihriskách vymenené dopadové plochy.

Ing. Andrea Nikmonová
oddelenie výstavby

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania