Poškodená cesta - Ulica A.Stodolu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

Bude zaradena oprava tejto cesty ?

16. december 2013

Odpoveď samosprávy

Odpoveď zabezpečí odbor výstavby MsÚ.

Michal Ďureje
hovorca mesta
17. december 2013

Cestár

V Prievidzi sú cesty v podstatne horšom stave ako táto. Ulica Stodolu bola pred niekoľkými rokmi zrekonštruovaná, avšak vďaka fušerskej práci cestárov sa utešene rozpadáva. A toto je problém VŠETKÝCH rekonštruovaných vozoviek v Prievidzi v posledných rokoch (do roku 2011). Nekvalitná sfušovaná práca, mizerná životnosť, nulová údržba zo strany mesta = vyhodené peniaze.
17. december 2013

milano

cestar....mas absolutnu pravdu.su to fuseri.keby sa v krcme nejaky chlapi dohodli,tak spravia cety lepsie.sam som bol svedkom,ako UNC po ceste tlacil ocelovu platnu ..po celej ulici....dvakrat..skvelee.uz dost rozbita cesta dostala dobre zabrat.ono,ked sa daju prace diletantom potom to tak vyzera.samozrejme,ze zadavatel nemoze za to ako sa chovaju pracovnici objednanej firmy...ale ma na to paky,aby ich kontroloval . msp,..pripadne ludia z odboru vystavby ,by mali obcas vo svojom pracovnom case ist do terenu.
17. december 2013

Fero

Tak treba pofotit a poslat sem
18. december 2013

Cestár

Onedlho pribudne samostaný podnet a som zvedavý na reakciu mesta.
18. december 2013

milano

fotky...ale je ich zbytocne sem dat.bo uz je za tym..i ked,nevylucujem,pri sikovnosti nasich kvazi opravarov ciest ze sa to stane opat.
ziadna prevencia...ziadna kontrola...robia si ako chcu...na nasom dvore.nedokazu dat do povodneho stavu obrubnik dva mesiace..je komedia divat sa..ako kazdy druhy den..pridu dvaja chlapi s jednou lopatou..hodia dva krat...potom zo tri vyfajcia..a odiidu..
tak sa tu pracuje.ze odstavia prechod do dvoru..ku vchodom...ze auta musia prechadza po travniku 20 metrov...aby sa k domu dostali...neviem si predstavit,ze by niekto potreboval sanitku...
19. december 2013

Fero

Treba ich natočiť a dat to na internet verejnu kontrolu treba !
10. január 2014

Odpoveď samosprávy

Opravy výtlkov a menšie poruchy odstraňujeme v spolupráci s mestskou spoločnosťou Správa majetku mesta Prievidza. Uvedené poruchy evidujeme a sú zaradené do harmonogramu opráv.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
06. november 2014

Odpoveď samosprávy

Výtlky na uvedenej komunikácii boli opravené. Opravy zabezpečila mestská spoločnosť Správa majetku mesta Prievidza (SMMP)

Hamar Karol
SMMP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania