Ulica J. Fándlyho-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Terézia Z 13. mája 2019

Nejaký biely oblúk, za ktorým parkujú štandardne 4 autá. Alebo rovno cez čiaru. Špeciálne parkovisko, väčšinou pre tých istých. Vďaka tejto zaujímavej úprave ulice okolo seba súčasne dve autá neprejdú.
Takisto nechápem, načo slúži oproti zákaz státia, keď platí iba na kúsku cesty. Ďakujem aspoň dvojici policajtov, ktorá ho sem chodí riešiť.

17. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Situáciu preveríme a stanovíme postup riešenia podnetu.
Kto? Msp+TSMPD

Michal Ďureje - hovorca mesta





19. september 2019

Patrik Heveši

Pani Terézia, ten nejaký biely oblúk označuje miesto kde je možné /legálne/ parkovať, na /čo ste naozaj trafili/ špeciálnom parkovisku, väčšinou pre tých istých, inak povedané pre ľudí ktorý tam bývajú, inak povedané pre jediný vchod ktorému počas zväčšovania kapacity parkoviska ubrali, zatiaľ čo kedysi sme pred vchodom zaparkovali 12 aut, dneska od obyvateľov tohoto vchodu čakajú že sa pomestia do toho "nejakého oblúku" kde pri predvídavosti a dobrote susedov ktorý sa rozumne postavia dokáže človek schovať 3 auta, a zároveň postaviť jedno pozdĺž tak ako parkujem ja na tejto konkrétnej fotke za čiarou, ako bolo za starého značenia úplne normálne aj stávať aj prejsť, argument že tade auto neprejde, alebo že s problémom môže použiť len niekto kto by mal okamžite po vyslovení vrátiť vodičák a viac nikoho na cestách neohrozovať, a taktiež človek ktorému pribudlo pred vchodom 5 - 6 parkovacích miest by sa mohol tešiť zo svojej malej výhry a nie trápiť sa nad vecami ktoré jeho v konečnom dôsledku vôbec neovplivnia,

Ps. pokutu som neplatil ani nebudem.

s láskou, nahľasovateľovi

Patrik.
20. september 2019

Boris

Pani Terézia... Čo by sme my občania z ulice Š. Králika dali za také parkovisko, ako máte Vy na ulici J. Fándlyho... Vám tam neblokujú autá, máte vyznačené plnohodnotný rozmer každého parkovacieho miesta.. Nikto s tým nič nevyrieši, pokiaľ máte problém z tak super parkoviska výjsť autom, skutočne nesadajte ani za volant pokiaľ nepôjde o život.. :-)
Môžte si pozrieť tento podnet a prečítať si aká je tu v našich končinách situácia..
Nikto neprišiel s riešením, jediné čo sa zmenilo je fakt, že ľudia prestali parkovať na chodníku.
To je na jednu stranu fajn, pretože chodník je určený pre chodcov a na druhú stranu zasahujú a blokujú celý jeden jazdný pruh - čiže pre auto vychádzajúce z parkoviska je ešte menej miesta na manéver.. Autá tu parkujú 20cm od seba, to má za následok, že mám dotlčené celé auto z každej strany, som skutočne nadšený..
Pozrite si daný podnet a kľudne sa vyjadrite či sa Vám naše parkovisko pozdáva viacej ako Vaše.. Tu bohužiaľ tiež dve autá súčasne vedľa seba neprejdú, čo je však asi najmenší problém.. :-)

Spomínaný podnet z 13. marca 2018
https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/49411/parkovanie-na-chodniku-a-blokovanie-aut-na-ulici-s-kralika

Ďalší podnet od iného občana z 1. decembra 2015
https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/23278/parkovanie-s-kralika

Prosím pozrite si, prečítajte, popozerajte fotky a vyjadrite sa mi k tomu, môžme si spolu aspoň pohundrať a poplakať..
20. september 2019

Boris

Michal Ďureje - hovorca mesta - Vás by som tiež poprosil vyjadriť sa aj k týmto dvom spomínaným podnetom, Zdenka Žillová ( Referent pre dopravu ), ktorá v danom podnete spomenula riešenie toľko slušnosti nemala, nevyjadrila sa..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania