Cesta poľnohospodárov-vertikálna značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Sonic 13. mája 2019

Pri vykazde z arealu na ceste polnohispodarov je chybajuca dopravna znacka. P1 a P13. Chyba tam uz dlho. Zavne sa samosprava zaujimat o bezecnost? Alebo to maju riesit obcania nahlasovanim? Kedy bude znacenie doplnene?

13. máj 2019

Maťko

Sonic, to že je tam križovatka ešte neznamená, že tam musí byť aj značka.. V takomto prípade je jednoduché uplatniť pravidlo pravej ruky.
13. máj 2019

...

Sonic má pravdu, v križovatke musí byť umiestnená značka Daj prednosť v jazde spolu s dodatkovou tabuľkou s tvarom križovatky. Rovnako chýba dodatková tabuľka s tvarom križovatky v križovatke s Vápenickou, keďže sa mení smer hlavnej cesty.
15. máj 2019

Sonic

Matko, ta znacka tam bola. Len sa proste stratila. A nejde o to ze ked vychadza ma dat prednost s prava, ale ze.ma dat aj predonst tomu co ide oprti a odboci vlavo. Lebo ten jasne vidi ze je na hlavnej. No ten bez znacky nevie ze on je na vedlasej. Takze nikto nikomu neda prednost a je to tam.
15. máj 2019

Maťko

Sorry, nevedel som, že z opačnej strany aj z tej bočnej uličky sú značky... Potom je to tak, ako píšeš...
17. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.Dopravnú situáciu najskôr preveríme a po zhodnotení potreby umiestnenia dopravnej značky zvážime postup riešenia.
Stanovisko zabezpečí referát dopravy.

Michal Ďureje - hovorca mesta





11. jún 2019

Anonymný užívateľ

Značka označujúca hlavnú cestu je ako každý rok ukrytá v korune stromu. Ale komu by to už len v Prievidzi vadilo.....
28. február 2020

Sonic

Halloo mesto. Pol roka neviete osadit znacku? Sa cudujem ze tam este nikti nenabural.
Cakate zas na nejake nestastie?
07. júl 2020

Anonymný užívateľ

Takže po viac ako roku situácia nezmenená - na jednej strane križovatky značky totálne ukryté v korune stromu, na druhej strane žiadne dopravné značky. Takže takýmto spôsobom "funguje" mesto Prievidza ako cestný nesvojprávny orgán.

Podnet NERIEŠENÝ !!!!!!!!!!!
07. júl 2020

Sonic

Ze idem zobudit mesto. A uz ma niekto predbehol. Mesto za rok nespravilo nic, dokonca ani MsP ktora tam hliadkovala a osobne sommim povedal ze tam ta znacka nie je. Ze to ohlasia. No asi sa caka kym sa nieco nestane. Potom to uz ale nebude vina sofera, ale mesta a nejakeho uradnika. Kedze sa o tom vie ale nikto nic nerobi. Naco tu mame teda dopravny inspektorat, poslancov a kontrolorov? No vapenicku ulicu ostrihat od krickov ste vedeli. Teda este raz: kedy bude osadena znacka ktora tam dlhe roky bola?
08. júl 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet bol opätovne odoslaný samospráve. Ak sa podnetom do 14. dní nebude samospráva zaoberať, ten bude následne označený za neriešený.

S pozdravom

Admin OPS
[email protected]
08. júl 2020

Sonic

Ved niekto ho vyriesi, a asi najskor nejaka televizia, aby bola primatorka zase na ociach ludi. Namesticko ocistene to si vie video spravit.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania