Bojnická cesta-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený

Chodník na Bojnickej ceste od predajne Alzy je v katastrofálnom stave, napriek tomu, že tade chodí kvantum ľudí denne tak sa s ním nič nerobí. Zámková dlažba prišla pi predajňu Alzy a ďalej nič.

04. jún 2019

Tatiana

Miroslav Krajčík, som zvedavá, čo sa bude diať s týmto chodníkom, pretože cca pred 7-8 rokmi som si mailovala s p.Ďureje ohľadom stavu tohto chodníka, a vtedy mi bolo oznámené, že keď buďu financie, tak sa naplánuje oprava. V podobnom (ak nie aj horšom stave) je aj chodník na Ul. Falešníka, ktorý bol ešte viac zničený pri prestavbe e-školy (dovtedy len popraskaný asfalt bol po parkovaní nákladných celkom rozdrobený a je vypadaný.
04. jún 2019

Miroslav Krajčík

Máte pravdu, treba nahlásiť aj ten chodník.
05. jún 2019

...

Výbor volebného obvodu vybral iné, dôležitejšie chodníky vo volebnom obvode. S tým nič nespravíme, musíte osloviť všemocný výbor, samospráva nemá žiadne kompetencie. Ďakujem za pochopenie.

Toto bude odpoveď.
06. jún 2019

Miroslav Krajčík

Ja chápem, že sa nedá robiť všetko naraz. Nejde to ani kapacitne a ani finančne. No tieto chodníky sú v katastrofálnom stave roky a takmer bez žiadnej údržby.
07. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko ako aj prípadné riešenie podnetu zastreší Odbor výstavby MsÚ.
Kto? Odbor výstavby MsÚ.

Michal Ďureje - hovorca mesta



07. jún 2019

majo

no to by tam museli bývať hlavy pomazané, potom by sre videli tie fukoty....hneď by boli cesty, parkoviska či chodníky opravené. Sme na čakačke už vyše 30 rokov :)
26. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Na uvedenú časť chodníka je spracovaná projektová dokumentácia a príslušné povolenia na realizáciu stavebných prác. Rozsahom sa jedná o rekonštrukciu časti chodníka v plnej šírke odstránením jestvujúcich poškodených liatych asfaltov a podkladných betónov, vybudovanie nového lôžka a pokládka betónovej dlažby. Rekonštrukcia chodníka je zaradená do zoznamu rekonštrukcií miestnych komunikácií a chodníkov pre nasledujúce obdobie 2020-2021. Realizácia bude vykonaná po pridelení finančných prostriedkov na tento typ prác z rozpočtu mesta Prievidza.



Martin Hammer
referent oddelenia výstavby
Mesto Prievidza
Mestský úrad
30. september 2021

Miroslav Krajčík

Chodník bol zrekonštruovaný v auguste
08. október 2021

Miroslav Krajčík

Podnet sa môže označiť ako Vyriešený...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania