Kopy konárov a lístia ešte od začiatku jesene

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
John Deere 07. januára 2014

takých kôp je viacej, táto je konkrétne za budovami na Slnečnom nábreží pri chodníku popri rieke Nitre, neviem či to zabudli pozbierať ešte z jesene kedy tie kopy vytvorili.

10. január 2014

Odpoveď samosprávy

Z fotky nevieme určiť či ide o konáre alebo o kopu trávy (krídlatky japonskej). Zamestnanec mestskej spoločnosti vykoná v teréne obhliadku, aby predmetný neporiadok bol odstránený.

Ak ide o konáre z náletových drevín: v roku 2013 čistili korytá riek správcovia tokov. Slovenský vodohospodársky podnik realizoval výrub náletových drevín v korytách riek na území mesta. Odvoz konárov bol v réžii tejto inštitúcie.

Ak ide o zvyšky pokosenej trávy: technické služby zabezpečia odstránenie neporiadku.


O ďalšom postupe budeme informovať.


Michal Ďureje
hovorca mesta
10. január 2014

John Deere

ide o pozostatky tej náletovej buriny, ale aj tak ju celu nezlikvidovali len ju ako keby pokosily, pôvodna rastlina ostala len zrezana, chcelo by to vykopať a zlikvidovať
21. január 2014

Odpoveď samosprávy

V tomto konkrétnom prípade ide o suchú kopu krídlatky japonskej, odvoz a likvidáciu odpadu zabezpečí mestská spoločnosť Technické služby mesta Prievidza s.r.o.

Matej Polončan – vedúci strediska záhradníckych služieb
17. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Spoločnosť Technické služby mesta Prievidza s.r.o. predmetný podnet vyriešila a uvedenú kopu lístia a konárov na Slnečnom nábreží odstránila. Išlo o krídlatku japonskú.


Silvia Bakytová
Samostatný odborný referent oddelenia vnútornej správy


Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania