Zhorený plastový kontajner

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Marek Vida 09. januára 2014

Dobrý deň,
chcem Vás poprosiť o okamžitú nápravu. Dňa 6.1. nám pri dome niekto zapálil plastový kontajner na papier. Požiarnici udatne zasiahli, no neviem, či aj nahlásili Technickým službám, že by bolo fajn to zhorené aj upratať.
Takto to tam straší už 4 dni a nemá to kto upratať. Smetiari aj boli vymeniť kontajnery za nové, no tento ich tam evidentne netrápi a takto zhorený nám doposiaľ skrášľuje našu Banícku ulicu.
Prosím, pošlite tam niekoho nech to odstráni, ale ASAP. Ďakujem

09. január 2014

Peter

Obávam sa, že na ASAP riešenie problémov tento portál určený nie je....
09. január 2014

Marek Vida

Ja by som to až tak nezavrhoval... Veď analfabeti sú tam neni, telefonovať tiež vedia, tak by to nemal byť problém.
Prečítam podnet, zdvihnem telefón, zavolám kompetentnej osobe, tá pošle svojim podriadených hneď na výjazd a je to. Ja žiaden problém nevidím, stačí chcieť a nájsť si 5 minút času. Maximálne na druhý deň to musí zvládnuť zorganizovať aj podpriemerne inteligentný človek, čo predstavení nášho mesta myslím nie sú.
10. január 2014

Odpoveď samosprávy

Evidujeme vyhorenie kontajnera na papier na Baníckej ul. Zároveň spoločnosť TEZAS, ktorá má nádoby v správe, vo veci koná. Vzhľadom na to, že bol zničený poistený majetok mesta neznámym páchateľom, musí byť stav poškodenia zadokumentovaný políciou a príslušnou poisťovňou. Odstránenie zvyškov nádoby je možné až po vykonaní obhliadok.
Následne bude sada nádob na triedený zber doplnená o novú nádobu na papier spoločnosťou TEZAS.
Výmenu nádob na zmesový komunálny odpad uskutočňuje spoločnosť T+T Žilina.


Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia
10. január 2014

bohumil.stiskal

v čom spočíva obhliadka miesta činu? Veď aj ja na fotke vidím že smetiak zhorel.
11. január 2014

Marek Vida

musí prísť asi priamo agent poisťovne, ten musí mať svoj film vo svojom foťáku a iba jeho foťákom sa to musí nafotiť. Krásne škrabanie sa ľavou rukou za pravým uchom.
Ako keby nestačilo urobiť pát fotiek človekom z mesta alebo tým, čo to ide odtrániť a odstrániť ten bordel asap. Potom tie fotky poslať emailom likvidátorovi. Ale to je asi moc jednoduché, čo by potom niektorí ľudia robili, keby sa im takto pomôže.... Hlavne, že je to už preč, kašlem na blbé postupy zo strany poisťovne, teda ak sa to naozaj nedalo aj takto...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania