Ulica J. Palárika-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Martin L 10. júna 2019

Ahojte,

chcem len upozornit na fakt zufaly stav zelene, konkretne nekosenia! Ide o to, ze asi 9 dni uz prakticky poriadne neprsalo a tu to vypada ako v dazdovom pralese. Dnes sa mi hafan vyklatil pri skole na safarikovej a ja som skratka nedokazal skrz vysoku travu najst po nom hovienko. Neznasam, ked to neupratuju a vravim rovno, uz to hladat ani nebudem, pokial to tu nepokosite. Som uz v takom stave, ze som ochotny vo svojom volnom case kosit. Len nemam kosacku, tak prosim, dodajte, odparkujte aj si ju natankujem. Nehovoriac o tom, ze za psika platime celkom zaujimavu ciastku a mame za to uplne NIC!!!

Som otvoreny diskusii (a pridat ruku k dielu) na [email protected]

13. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.

Stanovisko ako aj riešenie podnetu zabezpečí správca verejnej zelene
Kto? TSMPD
Kedy? 25-26 týždeň.

Michal Ďureje - hovorca mesta

23. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Lokalita sídliska Zapotôčky, Slnečného nábrežia a sídliska Nové mesto bola kosená spoločnosťou TSMPD s.r.o. zatiaľ 2 – krát. Konkrétne ul. Palárika bola kosená 07. 05. 2019 a 18. 6. 2019 kosením so zberom do zberných košov.
Klimatické podmienky v mesiaci máj spôsobili enormný nárast trávy, následne aj nedostupný a podmočený terén. Vzhľadom k vysokej tráve sme museli pristúpiť ku koseniu mestských pozemkov spolu so zberom pokosenej trávy do zberných košov, čím sa nám značne predĺžila a spomalila dĺžka kosenia jednotlivých lokalít. Momentálne prebieha 3. kosba na sídlisku Mládeže a ďalej budeme pokračovať v zmysle harmonogramu kosenia mestských pozemkov.
Za pochopenie ďakujeme.

Silvia Masariková
Vedúca strediska záhradníckych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania