Šulekova ulica-detské ihrisko-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
meshi 20. júna 2019

Bolo by možné osadiť basketbalové koše na vyasfaltované ihrisko vo vnútrobloku, kde sa aktuálne postavilo detske ihrisko žihadielko, kedysi sme ako deti hrali basketbal často na tomto ihrisku, ale koše boli odstránené. Asi by nebolo zlé deti opäť priviesť späť k športu.

22. jún 2019

Zdenko

Velmi dobry podnet, ihrisko by bolo dobre aj ako multifunkcne.
23. jún 2019

meshi

hej multifunkcne by bolo fajn, ale zas neprehanajme... par rokov by hladali peniaze, par rokov projektovu dokumentaciu a kym by ho postavili prejde pat rokov...
26. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
O stanovisko poprosíme správcu ihrísk a športovísk.
Kto? TSMPD
Kedy? 27. týždeň

Michal Ďureje-hovorca mesta
13. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
spoločnosť TSMPD s.r.o. momentálne neplánuje osadiť basketbalový kôš, nakoľko demontovanie koša bolo realizované na základe požiadavky od obyvateľov danej lokality na odmontovanie predmetného basketbalového koša z dôvodu hluku.
Opätovné osadenie basketbalového koša je potrebné riešiť s príslušným VVO, ktorý je oprávnený udeliť prípadný súhlas na namontovanie basketbalového koša.

Mgr. Silvia Bakytová
TSMPD
13. november 2019

meshi

tak to je hanba.... mozno na zaklade oznamenia jedneho dvoch dochodcov, ktorym sa nepacil hluk pri sporte bol kos dementovany a novy nedaju, kos bol demontovany tak pred dvadsiati rokmi ... ten stazovatel uz mozno ani nezije... takto sa teda podporuje v meste sport... hluk zo zihadielka nikomu nevadi ?? ked sa bude niekto stazovat tiez ho demontujete ??

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania