Hviezdoslavova ulica-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 02. júla 2019

Vidieť rozdiel ? Aktuálna fontána nefungujúca.
Zatracovaný socializmus a dnešná realita komunálnej politiky v "Meste biznisu a rodiny 2015, v "Najkrajšom meste Slovenska 2015" PRIEVIDZA,

Ing.Ferčák M

02. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
text podnetu bol upravený.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Pri intenzívnych dažďoch v mesiaci máj 2019 došlo k poruche vodotoku v technologickej šachte a čerpadle. Uvedený podnet riešime a čakáme na cenové ponuky od zhotoviteľa stavby.

Uvedený priestor je po rekonštrukcii pekne upravený, plný zelene a kvetov. Výsledkom rekonštrukcie je, že sa v ňom zdržiavajú ľudia vyhľadávajúci oddych a už priestor masovo nevyhľadávajú bezprístrešní ľudia.
Kto? Odbor výstavby
Kedy? čakáme na potrebnú dokumentáciu

Michal Ďureje - hovorca mesta
15. júl 2019

Rastislav

1. Hovorca mesta asi žartuje, že zdržiavajú sa v ňom ľudia. Práve naopak, priestor je vačšinou prázdny, slúži len na prechod ľudí, ktorí sa v ňom na dlhšie nezastavia, pretože neobsahuje žiadny centrálny bod, ktorý by ich tam prinútil ostať dlhšie, napríklad poriadny a fungujúci vodný prvok. 2. Zaujímalo by ma tiež, ako možu dažde pokaziť ani nie rok staré dielo. Zhotoviteľ nepočítal s tým že niekedy može pršať? 3. Prečo sa čaká na cenové ponuky? Nemalo by byť dielo v záruke a teda opravené bezplatne? 4. Stav tejto minifontánky len demonštruje prístup mesta ku každému vačšiemu dielu, ktoré sa stavia len na to, aby sa pred volbami ukázalo, že sa niečo robí, nie na to aby to fungovalo. To isté týždne nefungujúca a večne kaziaca sa fontána alebo potočik na námestí, ktorý bol slávnostne opravený a prezentovaný na profile primátorky vo volebnom roku 2014. Nikdy predtým ani potom už nefungoval. V centre sú teda 3 vodné prvky, z ktorých funguje 0, slovom NULA (ak nepočítame fontánky na pitie). Súčasné vedenie urobilo svoju prácu po Bodnárovi, ale už by ich bolo treba vymeniť, nech sa pani primátorka venuje veľkej politike, pretože oboje - aj riadiť mesto aj budovať kariéru v NR evidentne nezvláda. Otázka však znie za koho? Nájde sa niekto typu trnavský primátor Bročka?
15. júl 2019

Miroslav Fercak

Rastislav, hmď=hovorca mesta ďureje má svojRÁZNY huMOR, ale žartovat neVIE😂

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania