Bojnická cesta-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Milan 08. júla 2019

Neskutočný neporiadok pozdĺž celéj Bojnickej cesty od rieky až po kruhový objazd pri kauflande. Strašne veľa odpadkov na chodníku a v tráve. Bolo by treba to vyzbierať a pozametať aktivačnými pracovníkmi. Prikladám zatiaľ ilustračné foto.

08. júl 2019

frantisek

tak, veru hlavne pri sportovej hale, zimnom stadione je to nehorazne, obzvlast po otm, ako sa pokosilo.. a tiez je tam brodel aj to po welcome summer..
10. júl 2019

Odpoveď samosprávy

dňa 9.7.2019 aktivační pracovníci vyzbierali odpadky na Bojnickej ceste a 10.7.2019 vyčistili od odpadu okolie športovej haly a zimného štadióna.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
Mesto Prievidza
13. júl 2019

Milan

Bolo by dobre to zbierat castejsie. Nie len ked to niekto nahlasi. Vypracujte si prosim mapu kade budu aktivacny pracovnici behat stale do nekonecna. Potom bude nase Mesto fakt ciste. Popripadne pribrat dalsich nezamestnanych nech zbieraju. Ja pracujem, ale obcas idem pozbierat odpadky do parku a nikto mi za to neplati. A este jedna vec. Chodnik a parkovacie miesta na Bojnickej ceste by bolo treba aj pozametat od strku. Dakujem.
15. júl 2019

Jan Mrkvicka

milan bez urazky ale vy ste jedli vtipnu kasu? mam kamarata co to robi je ich cca 20 a maju na starosti celu prievidzu a vy chcete aby robili len na jednej ulici? a zvysok mesta co tam moze ostat bordel a priradit dalsich ako ked to nezamestnani nechcu robit nasilu ich nutit aby sli nemozu to je dobrovolne nie povinne to ze ste tam upratovali je vas problem za to odmenu necakajte spravili ste to dobrovolne nikdo vam to nekazal takze ked si myslite ze by ste aktivacnych riadili lepsie chodte robit koordinatora a ukazte to skutkami nie recami a ked nie tak radsej nic nepiste
15. júl 2019

Milan

Mily Janko. Ja som nepisal nic o cisteni len jednej ulice. Pisal som o vytvoreni mapy po ktorej budu tito ludia chodit a cistit a tym padom bude nase krasne mesto cistejsie. Tak sa do mna nenavazajte dobre? Myslim si, ze s touto problematikou mate nieco spolocne , ked to beriete takto osobne.
15. júl 2019

Jan Mrkvicka

nemam nic spolocne len poznam tych ludi a to co navrhujete je blbost pretoze ich je malo a treba upratovat celu prievidzu nie len bojnicku cestu myslite ze ostatne ulice a sidliska sa upratovat nemusia? a nenavazam sa do vas len neznasam ludi co mudruju o veciach o ktorych nemaju potuchy
15. júl 2019

Milan

Este raz. Treba vytvorit mapu po ktorej sa bude zbierat po celej Prievidzi. A treba zapojit aj nezamestnanych. Ak nevezmu robotu , tak ich urad prace podla zakona vyradi. A netvrdte mi , ze nemate nic spolocne ,ked Vy mate potuchy ako to funguje.
15. júl 2019

Jan Mrkvicka

vytvorit mapu je nerealne z toho dovodu ze ich je malo a chodia robit aj ine roboty ako stahovat kancelarie napriklad a 20 ludi na take velke mesto ako je prievidza je malo to musite uznat aj vy a ano z uradu prace ich vyhodia ale odmietnut to mozu nemozu im to prikazat ani ich do toho nutit je to dobrovolne nie povinne a nemam s nimi nic mam tam kamarata co mi o tom vyprava co tam maju a zazivaju a verte mi nemaju to lahke a kritiku si urcite nezasluzia robia kopec dobrej roboty a tymto koncim s vami diskutovat ked to neviete pochopit vas problem
15. júl 2019

Milan

Mily Janko. Ak ste si nevsimli, tak ja nekritizujem tych 20 ludi o ktorych hovorite. Ja chcem len poukazat na to, aby sa zohnali dalsi ludia a aby boli zapojeni do tohoto projektu. Vsetko ma svoj system a ludi ktory riadia cistotu v meste.
15. júl 2019

Jan Mrkvicka

problem je v tom ze nezamestnani to robit nechcu takze neni kde zohnat aktivacne mozu robit len nezamestnani co poberaju davku hmotnej nudzi a ti az na tych 20 ludi to robit nechcu to je proste holy fakt s ktorym sa neda nic robit a nevyriesime to ani my dvaja a ani mesto ci urad prace
05. august 2019

Viera Matejovová

Stačí umiestniť odpadové koše. Na Bojnickej ceste (frekventovaný chodník) ich je ako šafránu. A tých čo odpadky hodia na zem pokutovať. Nemá mestská polícia , ktorú platíme aj túto právomoc? Má! Tak riešenie je aj bez toho, aby sme platili prechádzky nezamestnaným (aktivačné práce tomu hovoria.)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania