Ulica P. Dobšinského-spomaľovač-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Štefan Hrubý 02. septembra 2019

Prosím o riešenie rýchlosti automobilov spomaľovačmi. Treba tam vzkonávať aj meranie rýchlosti. Prechod pre chodcov pri Papuči

02. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Podľa nás nie je riešením dopravných situácií umiestňovanie nadmerného počtu dopravných značiek, spomaľovačov, stĺpikov zamedzujúcich prejazd a podobne.
V prípade, že požadujete kontrolovať dodržiavanie rýchlosti, prosím obráťte sa dopravnú políciu.

Michal Ďureje - hovorca mesta
02. september 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: dopravná polícia.
02. september 2019

Štefan Hrubý

Toto nie je riešenie dopravnej situácie, tu ide o bezpečnosť občanov. V blízkosti je škola, kostol, obchody a reštaurácie, takže tu spomaľovač má význam. Ja tu bývam a veľmi málo vodičov rešpektuje prechod a dodržuje rýchlosť.
04. september 2019

Julo Šprtáň

"Podľa nás nie je riešením dopravných situácií umiestňovanie nadmerného počtu dopravných značiek, spomaľovačov, stĺpikov zamedzujúcich prejazd a podobne.
V prípade, že požadujete kontrolovať dodržiavanie rýchlosti, prosím obráťte sa dopravnú políciu." a potom nájdeš na ulici Sklenárska medzi dvomi križovatkami v dĺžkou medzi nimi 78 metrov takýto výtvor a kladieš si otázku či tu bol naozaj potrebný spomalovač viac ako na ul. Krasku, je na škodu, že samospráva aj v tomto prípade namiesto toho aby využila podnety dotknutých občanov na zlepšenie bezpečnosti chodcov a skľudnenie cestnej premávky bagatelizuje podnety a odkazuje ich alibisticky na dopravnú políciu, neviem z čoho pramení poznanie, že by o toto zadávateľ podnetu o meranie rýchlosti žiadal, no škoda ukazuje sa nezáujem o občana.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania