Bojnická cesta-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Martin 25. septembra 2019

4mesiace okrasluje burina hlavnu cestu v PD a nikto to nie je schopny vyriesit. Cesta sice nepatri mestu ale ak nevie alebo nechce nikto na Meste urobit kroky k naprave aby to tu nevypadalo ako v Somalsku, tak nech radsej zmeni zamestnanie.
P.S. stranka "Odkaz pre starostu" by sa v pripade Prievidze mala volat " Mili danovi poplatnici, rieste za na nas problemy na ktore my kasleme"

25. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Martin, ak Vám vadí, že musíte pridať podnet na portál, tak nás to veľmi mrzí. Tento portál je určený na riešenie podnetov. Správne uvádzate, že Bojnická cesta nie je v správe mesta Prievidza a najmä preto si tento portál nezaslúži Vami uvádzané prívlastky.
Rovnako mesto Prievidza sa snaží riešiť aj podnety, ktoré nespadajú do kompetencie samosprávy.
Tak aj v tomto prípade. Okrem odburinenia chodníkov oslovíme aj správcu komunikácie.
Ďakujeme za pochopenie.
Kto? SC TSK+ TSMPD

Michal Ďureje - hovorca mesta
03. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
uvedený podnet budeme riešiť v spolupráci so správcom chodníkov, nakoľko priebežnú údržbu a čistotu miestnych komunikácií a chodníkov vykonávame v spolupráci s Technickými službami mesta Prievidza s.r.o.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby
25. október 2019

Evicka

Zaujimave, ze Martinovi vadi male rastlinstvo v skarach chodnika, ale uz nie dezolatny stav celeho chodnika od Bojnic po PD. Chcelo by to opravit trhliny a vyznacit na nom cyklo pruh.
12. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chodníky v meste Prievidza sú striekané proti burinám predovšetkým v letných mesiacoch. Nakoľko sa jedná o intenzívne buriny, ktoré potrebujú pravidelný opakovaný postrek, aby sa docielilo úplné zlikvidovanie, vzhľadom k nedostatočným personálnym kapacitám a klimatickým podmienkam, ktoré tieto postreky vyžadujú, množstvu km chodníkov nedokážeme bohužiaľ takúto pravidelnosť zabezpečiť.

Mgr. Silvia Bakytová
TSMPD

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania