Neporiadok na konci Priemyselnej a začiatku Teplárenskej ulice.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Peter Strečanský 28. februára 2014

Tam kde sa stretá Priemyselná a Teplárenská ul., v 90 st. zátačke na zástavke autobusu je už roky neskutočný neporiadok. Každý deň tade chodili zamestnanci a manažéri Tezasu a neboli schopní dať to do poriadku.. Poprosím Vás o zabezpečenie nápravy, lebo je to hanba, že v meste je takýto neporiadok.

28. február 2014

manažeri "

To vieš Peter Strečansky manažeri s Tezasu mali ine starosti napr.privat.Tezasu,kovometal,kupa starej teplarne atd.vystavba restauracie a roskoveho clubu divadlo v L
Lesoparku a na nejaky poriadok bolo malo času,bud bolo skarede počasie alebo nebolo na naftu a byvale vedenie staznosti pozadovali sa neopodstatnene a ani nepisem o koncertoch ako Kaja Gotta,Mullera atd oni museli krasny honorar dostat ved Prievidza bola vtedy asi bohata.Hovorili ze kosili ,ale nebolo potom na naftu ale na ich autička ako audy,mercedes sa peniaze na naftu vzdy nasli.Konečne ze je tu nova firma T+T a vymenila tie stare hrdzave kontajnerr a dali nove plastove a odpad vyvazaju mimo mesto.Rad by so poznal dovod prečo sa Tezas privat.nikde inde sa to nestalo .Tech.sluzby zostavaju mestu,neni normalne aby si mesto za velke peniaze objednavalo sluzby u sukromnej firm.
01. marec 2014

Jan Onduš

na tento problem som upozornil ešte v oktobri 2013,dodal som aj video o tomto smetisku na mes.urad.Tiež video skladky dom.odpadu najomnikov soc.bytov,cesta smer bana Cigel,oproti byvalej budovi OSP.
03. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Lokalita bola vyčistená VPP pracovníkmi. Vyzývame obyvateľov, aby boli voči verejnému priestranstvu ohľaduplní. Neznečisťujte verejné priestranstvá.

Michal Ďureje
hovorca mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania