Parkovanie na Nábreží sv. Cyrila

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Neriešený
meno
....... 10. marca 2014

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať kompetentných z MsÚ, ako vnímajú takto vytvorené parkovacie miesto ma bývalom trávniku na Nábreží sv. Cyrila. Bude v dohľadnej dobe "zeleň" obnovená? Môžem si takéto miesto vytvoriť pred panelákom v Necpaloch?

10. marec 2014

Peter

Konečne niekto upozornil na arogantné parkovanie na tomto mieste. Mestká polícia si ho v rámci operatívnej činnosti doteraz nevšimla a bolo by načase toto hulvátstvo rázne ukončiť.
10. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Predmetné parkovacie miesto sa nenachádza v centrálnej parkovacej zóne s regulovaným parkovaním. Obyvatelia mesta by nemali parkovať na verejnej zeleni. Ak ste svedkami takéhoto parkovania prosíme privolajte hliadku mestskej polície na tel. čísle 159. Podnet sme preposlali na mestskú políciu.

Michal Ďureje
hovorca mesta
11. marec 2014

Miro

Prikladám dnešnú fotografiu. Mestskú políciu som nevolal - vidím aký malo efekt upozornenie od Vás. V prvom príspevku som sa pýtal, kedy bude "zeleň" obnovená a na to ste mi neodpovedali. Inak rovnaký spôsob parkovania je "bežný" aj na Riečnej ulici.
02. apríl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v aktualizácii je vidieť fotku aj v lokalite Mestského parku a nie v lokalite na Nábr. sv. Cyrila.
Naše vyjadrenie bude smerovať iba k lokalite Nábr. sv. Cyrila.
Prieskumom statickej dopravy sa zistilo, že lokalita Nábr. sv. Cyrila patrí k najvyťaženejším v oblasti parkovania. Aj preto sme sa rozhodli vybudovať ďalšie parkovisko v tejto lokalite (prvé bolo vybudované na Ul. Škarvana) Za najlepšie riešenie uvedeného podnetu preto považujeme budovanie nových parkovacích miest.

Michal Ďureje
hovorca mesta
02. apríl 2014

Miro

Výstavbou parkoviska nezabránite státiu vozidiel na bývalom trávniku. Som rád, že pribudnú nové parkovacie miesta, ale zabráňte státiu voziediel na zeleni!!! Dajte tam zábrany, mobilnú zeleň, a zrekultivujte pozemok do stavu aký má byť!
03. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Práve v týchto dňoch sa začalo budovanie parkoviska na Nábr. sv. Cyrila.

Michal Ďureje
hovorca mesta
24. júl 2014

Odpoveď samosprávy

V týchto dňoch bolo sfinalizované parkovisko o niekoľko metrov ďalej ako je miesto na fotografii. Viac informácii v článku: http://www.prievidza.sk/spravodajstvo/budovanie-dalsich-parkovisk/

Michal Ďureje
hovorca mesta
08. december 2014

Anonymný užívateľ

Ani po trištvrte roku od nahlásenia podnetu sa problém s autami parkujúcimi na verejnej zeleni nevyriešil. Kompetentí majú túto situáciu "v paži", výzvy na privolanie MsP sú trápnym pokusom ako by mali sami občania riešiť niečo, čo príslušníci MsP dlhé roky nevidia, či skôr nechcú vidieť.

Kedy sa s parkujúcimi autami spraví konečne poriadok nejakým systémovým riešením ? Do úvahy pripadajú iba mechanické zábrany, osadenie niekoľkých oceľových stĺpikov by problém definitívne vyriešilo.
08. december 2014

Miro

MsÚ to je jedno, písal som sťažnosť priamo primátorke ešte v auguste, aj aktalizované fotky som priložil, ale nič sa neudialo. Nula bodov. Ani obraz ani zvuk. Asi tam parkuje nejaký "kamarád". Niekto si povedal, že je to vyriešené. Mal by dostať vedrom Milana Capáka po hlave.
13. január 2015

Odpoveď samosprávy

Ak vodiči zneužívajú parkovanie osobných automobilov na verejnej zeleni odporúčame volať hliadku MsP. V súčasnosti neplánujeme osadzovať v spomínanej lokalite žiadne mechanické zábrany.

Andrea Nikmonová
vedúca oddelenia výstavby a
životného prostredia
11. január 2017

Anonymný užívateľ

Aj po takmer 3 rokoch od pridania podnetu sa nič nezmenilo a autá parkujú na TRÁVNIKU bez akýchkoľvek problémov či nebodaj sankcií zo strany mestskej polície. Podnet NIKDY nebol vyriešený.
Skutočný stav podnetu je NERIEŠENÝ.
02. júl 2017

Odkazprestarostu.sk

Podnet sme 16.02.2017 opäť preposlali samospráve.

Matej Matejov
admin OPS Prievidza

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania