Ulica B. Björnsona-značka na ceste -chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý

Vzdy sa na tomto useku parkovalo a nikdy dane auta neriesili policajti. V kazdej normalnej krajine v pripade zmeny sa dane miesto oznaci pripadne sa vodici len upozornia. Plne suhlasim s neparkovanim, malo sa to riesit uz davno, ale nie takto. Ked su vyznacene zltym znacenim vsetky useky okolo, preco nie je vyznaceny aj tento usek dopravnym znacenim na ceste. Preto navrhujem oznacit miesto poriadne znacenim.

03. november 2019

Ján

Nesmie parkovat na križovatke a vo vzdialenosti kratšej ako 5 m pred hranicou križovatky a 5 m za ňou; tento zákaz neplatí v obci na križovatke tvaru „T“ na náprotivnej strane vyúsťujúcej cesty,
04. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí referát dopravy.
Kto? Referát dopravy
Kedy? Po preverení situácie

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
06. november 2019

Milos Bujna

Parkuješ v križovatke, tak čo chceš? Odmenu?
06. november 2019

Anonymný užívateľ

P. Milos Bujna, nikto nepisal, ze chce odmenu, ani ze je to take parkovanie v poriadku, ale to, ze ak sa nieco zrazu z nicoho nic zacne uplatnovat a vsade naokolo su zlte ciary kde sa stat nemoze, tak by ich bolo dobre dokreslit aj na dane miesto.
06. november 2019

Ján

Zlta ciara nieje potrebna kedze podla zakona sa v krizovatke ani parkovat nesmie. Kreslenie ciar je len vyhadzovanie penazi
07. november 2019

Milos Bujna

No konečne niekto s rozumnou úvahou. Načo žlté čiary keď je to zakázané zákonom. Namiesto žltých čiar mali vymeniť vyblednuté dopravné značky.
07. november 2019

Anonymný užívateľ

Pan Jan, ano s tym suhlasim, ale ciary su vsade okolo a parkovalo sa tak odjakziva. Vy asi ste nikdy nesli po ulici, chcel by som vidiet jedine miesto v celom meste, kde je mozne 5m dodrzat, nakolko nie je kde zaparkovat. Tak nech to potom riesia policajti uplne vsade.
09. november 2019

Mikye Mikyemikye

Ďakujem za podnet , teraz máme na ulici o 30 metrov menej parkovacích miest.
Gratulujem
13. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vyznačenie zákazu státia dopravným značením v tomto úseku nie je potrebné. Podľa zákona o cestnej premávke (Zákon č. 8/2009 Z. z.; § 25) vodič nesmie zastaviť a stáť na križovatke a vo vzdialenosti kratšej ako 5 m pred hranicou križovatky a 5 m za ňou.

Ing. Ján Dolhý
Referent pre dopravu
13. november 2019

Anonymný užívateľ

Fuhaa, v tom pripade neviem ci mate dostatok papuc, o sidliskach ako Zapotocky, Sever, Necpali ani nehovoriac, bud robte nieco poriadne, alebo vobec a tolerujte take statie, lebo dobre viete, ze to nie je realne pri dnesnej situacii.Skoda slov a potom sa necudujte, ze mate zle meno ako mestska policia/mesto.
25. február 2020

Sonic

Jan, pri sabii som ziadal nakreslit ciary, kedze ide o vseobecne ohrozneie ucatsnitkov premavky. A nic nespravili. Ale sv. Cyrila pri zastavke je pekna zlta ciara na zakrute. No mesto ma svoj pristup k tomu. Len caka kym sa nieco vazne nestane, a na vine bude zle zaparkovane auto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania