Ulica Ľ. Ondrejova-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý

Dobrý deň, je nutné vyriešiť havarijný stav chodníka ak sa tomu vôbec dá povedať chodník . Deti tu zakopávajú a ubližujú si a tak isto aj jazda s kočíkom je nebezpečná. Ďakujem

27. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí odbor výstavby.
Kto? Odbor výstavby
Kedy? Po preverení situácie

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
03. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto Prievidza v období 2017 až 2019 realizovalo opravy a rekonštrukcie miestnych komunikácií a chodníkov na celom území mesta podľa odsúhlaseného zoznamu, určených priorít jednotlivých volebných výborov.
Chodník od Ulice Ľ. Ondrejova v súčasnosti nie je zaradený do zoznamu plošných opráv a rekonštrukcií pre nasledujúce obdobie 2020 -2021.

Ing. Martin Hammer
referent výstavby
03. december 2019

Stanislav Sulek

To snáď je Váš problém že nie je zaradený vo Vašom zozname. Ak sa nezačne s opravami a riešením havarijných stavov chodníkov ako je napríklad tento tak sa obrátim na iné orgány pretože podobný stav chodníka môže spôsobiť ujmu na zdravý ako aj na majetku .
04. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zoznam rekonštrukcií komunikácií je tvorený okrem iného aj na základe priorít daných volebných obvodov, preto Vašu požiadavku môžete smerovať priamo na Vašich zastupiteľov v MsZ.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
23. december 2019

Stanislav Sulek

Ja ju smerujem priamo na mesto pretože ste za to zodpovedný vy. Pekne sviatky v prípade poškodenia majetku alebo zdravia sa obrátim na súd s trestným oznámením priamo na Vaše osoby
25. júl 2021

Stanislav Sulek

Dobrý deň, kedy sa bude riešiť oprava tohto chodníka? Ďakujem!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania