Námestie slobody-Iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Pavol Ruják 12. decembra 2019

6.12.2019 vybuchol plyn v paneláku na Mukačevskej ul. č. 7 v Prešove. 10.12.2019 zasadali mestskí poslanci posledný krát v tomto roku a na rozdiel od iných mestských poslancov SR, nezaoberali sa pomocou pre výbuchom postihnuté mesto Prešov - nie je o tom v zápise zo zasadania žiadna zmienka... (iné mestá prispeli finančne podľa svojich možností - Prievidza sa zachovala ako mesto ŽGRLOŠOV). Viem že mesto nemá financie na rozdávanie - ale nestálo by za to po tejto strašnej tragédií zakázať silvestrovské oslavy, ohňostroj a novoročný ples mesta ??? A ušetrené financie by sa mohli poslať solidárne na mestom Prešov zriadený špeciálny bankový účet !

13. december 2019

Ivan Hrozný

Pre Liberalnu menšinu je asi ples dolezotejší ako spolupatričnost! Na propagaciu pani primatorky detskou maľbou umiestnenou na námestí sa našli peniaze a na strapňovanie sa v reklamach! Halo halo pani Spolustraníčka,byvalá Sieťarka,čo tak ples zrušiť! D. Halvne ze je možnost nahlasit konemtar admonovi
13. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vedenie mesta rozhodlo, že peniaze určené na Novoročný ohňostroj v Prievidzi v sume 4000 eur vyčlení na pomoc pri riešení následkov výbuchu plynu v meste Prešov. Týmto krokom chceme vyjadriť solidaritu s rodinami, ktoré pri tragickej udalosti prišli o všetko.

Momentálne sme v komunikácii s realizátorom a dodávateľom ohňostroja, ktorý prejavil záujem zabezpečiť Novoročný ohňostroj v Prievidzi sponzorsky na vlastné náklady.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
13. december 2019

Miroslav Krajčík

Dundo, choďte strašiť na topky alebo hlavné správy s takýmito komentármi.
14. december 2019

majo

skôr mi to pripadá akoby od plynu nevybuchla jedna bytovka, ale bol zrovnany pol Prepošova. zase ako obvykle sa to na Slovensku nafukuje do enormnych rozmerov. Ešte kvôli solidarite zrušme aj všetky štátne sviatky aj pamätné dni. uz to co sa stalo je tragedia ale to co sa deje po tejto tragedií zaçína nyt trápne.
15. december 2019

Odkazprestarostu.sk

Poprosíme diskutujúcich o dodržiavanie pravidiel portálu Odkazu pre starostu a dištancovali sa od urážok a osobných útokov. Portál slúži na nahlasovanie konkrétnych problémov s cieľom ich konštruktívneho riešenia. Uvedená bezpredmetná diskusia k tomuto cieľu nijak neprispieva. Urážlivé príspevky budú z tohto dôvodu vymazané. Ďakujeme za pochopenie.

Odkaz pre Starostu
15. december 2019

Pavol Ruják

Je chvályhodné, že sa podarilo vybaviť vedeniu mesta ohňostroj zadarmo a tým sa ušetrilo 4000 EUR. Keby sa ešte zrušil novoročný mestský ples 11.1.2020 - ďalšie financie by boli ušetrené (a 99,- EUR za vstupenku mohli prievidzskí návštevníci plesov venovať prešovčanom postihnutým plynovým výbuchom a požiarom).
16. december 2019

Ivan Hrozný

Ples treba urcite zrusit! Pani primatorka si chce robit lacnu reklamu na plese pre vyssiu triedu? Ples nieje pre chod mesta potrebny!
23. december 2019

Stanislav Sulek

Presne zrušte ples !!! Ako je ples prospešný mestu ?!!!
27. december 2019

Ján

Zrusit ples a peniaze vratit tym co platili mesto nic nedostane a vsetci budu spokojny. Mozno ty co chcu tak strasne zrusit ples za kazdu vstupenku sponzorsky poslu v plnej sume peniaze pre Presovcanov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania