Ulica A. Žarnova-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Jano 25. decembra 2019

Na našej ulici opáť nesvieti pouličné osvetlenie. Ďakujeme, že ste nás aj na Vianoce nechali v tme. Vo voľbách Vám to spočítame :)

25. december 2019

Jano

Milá Katka a Lojzko, ani na prvý sviatok vianočný nesvietime. A spolu s nami aj ulice Bajzu a Hurbana. Ďakujeme, ste super :)
27. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Jeho riešenie zabezpečí spoločnosť TSMPD.

Nefunkčné osvetlenie môžete hlásiť priamo TSMPD prostredníctvom online formulára na https://www.tsmpd.sk/nahlasit-nefunkcne-osvetlenie. Tým dôjde k náprave rýchlejšie.
Kto? TSMPD
Kedy? v najbližších dňoch

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
07. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
problém nefunkčného verejného osvetlenia bol spôsobený výpadkom dodávky elektrickej energie z distribučnej siete SSD a.s. Žilina do rozvádzača RVO 059 ul. Rázusa. Problém sa riešil, ale pretrvával tri dni.

Dňa 27.12.2019 poskytla mestská spoločnosť Technické služby mesta Prievidza s.r.o. dodávateľovi energie kábel na provizórne prepojenie odberu z trafostanice do rozvádzača verejného osvetlenia. Ako je z horeuvedeného zrejmé mesto Prievidza a ani prevádzkovateľ verejného osvetlenia nemôžu za poruchy v dodávke elektrickej energie z distribučnej siete.

Mgr. Silvia Bakytová
TSMPD
09. január 2020

Jano

No mozno by sme na Vianoce neboli v tme, keby vasa Kata nedala vsetkym volno, aby nemusela platit 100% priplatky za sviatok (vyhovorka, ze ludia chcu byt na Vianoce doma neobstoji, je extremne vela ludi, co radsej bude v praci aj s priplatkom, aby nieco zarobili). Je fantasticke, ze ste 27.12. pozicali kabel, tento granciozny uspech sa zapise hlboko do analov, podobne, ako vase obhajovanie, ze nikto z "vasich ludi" za to nemoze. PS: Dakujeme za vyssie dane, uzite si ples!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania