Ulica J. Fándlyho-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Brano 27. decembra 2019

Dobry den. Chcem sa opytat, akym pravom parkuje pravidelne vodic vozidla BMW s evidencnym cislom vozidla PD 500 GP v zakaze statia? Pred par dnami tu bola aj mestska policia a nic sa nevyriesilo, majster si tam parkuje nadalej. Pred Vianocami som bol svedkom, ako sa kvoli tomuto vozidlu nedostalo na ulicu smetiarske auto a tak sa otocili a odisli. Teraz si budeme kazdy stat kde sa nam zachce a vsetko bude akoze v poriadku, alebo to mozu len poniektori ludia? Ci ako to vlastne je...?

27. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí MsP.

Pripomíname, že ak ste svedkom nevhodného parkovania, okamžite volajte MsP Prievidza, aj napriek tomu, že sa jedná o opakované porušovanie pravidiel.
Kto? MsP
Kedy? Po preverení situácie

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
30. december 2019

Brano

Skoda ze som dnes neodfotil situaciu, kedy MsP dala "papucu" autu ktore stalo za spominanym BMW PD 500 GP ale akousi zahadou si BMW-cko pani mestsky policajti nevsimli a papucu malo iba jedno auto... Takze vsetci sne si rovni, len poniektori su rovnejsi....? Ci ako to vlastne je...?
30. december 2019

Patrik Heveši

Tak teda... Branko... záchranca Zapotôčiek... :D

BMW, s evidenčným číslom PD 500 GP je moje, :) robí mi radosť, ako vidím tebe nie :) ale to je už iný prípad "prajného" Slováka... čo do všetkého vidí, a všetko zedol... ako samozrejme aj vie že ja už som mal pokutu vypísanú keď osádzali chudákovi čo stál PREDOMNOU, a nie za mnou :D /ako lol kde by stal keby je za mnou ? :D/ to je k tejto časti o tej rovnosti a nerovnosti... o tej to vôbec nieje, skorej o vyrovnanosti, a nevyrovnanosti, hlavne tvojej by som povedal.

Ale poďme teda k veci... Capitán Zapotočky, som ZŤP-S aj s parkovacím preukazom, v rodine nie som jediný zo zdravotnými problémami, už jedno parkovacie miesto vyhradené máme, takéto miesto zaberá minimálne 1 a pol parkovacieho miesta normálneho, praktický by to znamenalo, že by tým zanikli 2 parkovacie miesta, a na tom mojom novom, by NIKTO počas mojej neprítomnosti stáť nemohol, a ja často prídem domov až v noci, a preto zaparkujem PRED SVOJÍM VCHODOM, môj vchod je JEDINÝ ! ktorému počas "rozširovania" parkoviska ubrali, zo 14 tich parkovacích miest nám ostali 3, a to je dôvod prečo parkujem v tom zákaze, a parkujem tam aj preto aby si ty Branko, mohol kde zaparkovať normálne, ak bývaš niekde na blízko,

prečo ? aby tam nedostal pokutu niekto kto si môže zaparkovať inde, a ja mu tým nehám miesto, ľudia s inteligenčným kvocientom väčším ako urazený, a ublížený Slovák, to pochopili, tak tiež som dnes prišiel v noci, a tiež si nebudem drať kolená ktoré potrebujem do života, pre tvoju urazenosť, a to že ja mam BMW, a ty asi nie. Ak s tým máš problém za 1. J. Fándlyho 1/7 stačí prísť zazvoniť, a porozprávať sa, kľudne aj po privolaní hliadky, a za 2. v tom memente idem na mestský úrad, vybavujem si parkovacie miesto, a ty Brano, konkrétne ty, okradneš 2 ľudí o parkovacie miesto, a ďalším dvom ľudom uberáš možnosť parkovať tam, kde sa nemôže parkovať len kvôli úradnej groteske, nakoľko sa na konkrétnych miestach parkovalo aj pred "rozšírením" parkoviska, každopádne, ti prajem šťastný nový rok, a dúfam že máš plnšiu chladničku, že máš deti šťastnejšie, a že sa máš celkovo lepšie, keď riešiš to kde ja parkujem
31. december 2019

Brano

Takze takto mily Hevesi... Mne osobne je to sum a fuk ci ty mas nejake BMW, maj aj lietadlo, alebo traktor. Ale ide o to, ze kvoli tvojmu statiu mali problem na tu ulicu prist smetiary a tvoje auto celkovalo komplikovalo dopravu. A to ze si ZTP este neznamena, ze si mozes parkovat v zakaze statia. Ci mas pocit, ze nejaka taka vynimka je definovana v zakone o premavke na pozemnych komunikaciach??? Chces miesto pred svojim vchodom? Dobre, chod na ten urad a vybav si to. A nehraj sa tu teraz na chudacika, urazeneho a toho nepravom potrestaneho. Porusil si zakon? Porusil! Howk. Nic viac, nic menej. Tie tvoje argumenty by neobstali nikde. Rozumies? NIKDE!
31. december 2019

Brano

A este by ma zaujimalo, odkial si zobral to cislo, ze vam z prveho vchodu ostali 3 parkovacie miesta zo 14. :-D. To citam po prvykrat. A som nevedel, ze kazdy vchod ma pridelenych 14 parkovacich miest. :-))) A hned 11 vam zobrali. Pokial dobre viem, tak ziadne stavebne upravy tam neboli take, aby zrusili 11 parkovacich miest. Ty musis byt v realnom zivote asi komik a celkom dobry. :-)))) Co, utrpelo tvoje ego, alebo jesitnost, ze si dostal pokutu, tak tu davas take tie svoje najsamlepsie argumenty, aby si sa obhajil? :-) Neplac. A na buduce Vianoce napis Jeziskovi, aby ti priniesol knihu... Zakon o premavke na pozemnych komunikaciach. A do Noveho roku vsetko dobre. Hlavne vela stastnych kilometrov na tom tvojom BMW, ktore ti tak robi radost. :-))) Lebo mas jedine BMW na svete a cely ten svet ti ho zavidi. :-DDD
31. december 2019

Patrik Heveši

Takže takto milí neviem kto si hanbím sa za samého seba takže iba Braňo xD

ty nechápeš problém parkovania na tejto ulici ? :D... a že ja tým že si dám to miesto vyhradiť, uberiem parkovanie aj tebe ? :D.... to vážne nechápeš ten princip ? Ja urazený štipkov niesom xD, len mi prídeš strastne smiešny a slovenský :D... to ty si tu mal potrebu spomínať značku mojho auta :D ako keby na tom záležalo, to tebe to sedelo v žalúdku nie mne chápeš :D tak sa tu zas ty nehraj na nejakého ochrancu smetiarov keď nechápeš celkový princíp a ideš tu akože riešiť že som nad zákonom a neviem ako nonsens splietačky, si len predpojatý Slovák ktorému zomrela koza, tak mne musia 2 :D.... ja sa na žiadného chudáčika nehrám :)))), a tiež nehovorím o žiadnom potrestaní neprávom ani nič také :D ozrejmujem ti situáciu, a ty, máš na výber, zobrať to ako fakt, s odôvodnením, a zachovať sa ako normálny nesebecký a sebestredný ignorant, a zamyslieť sa nad tým že to vlastne dáva zmysel, alebo na mňa ráno môžeš volať znova policajtov, sebe nepomôžeš, mne neuškodíš, a okradneš ľudí o parkovacie miesta v mieste kde je parkovanie aké je :) čiže... ja som ani uchudený neni, ani urazený neni :D a a celkovo jake HOWK :D :D :D wtf :D :D ? kde sme ? :D ty, chlapec bez priezvizska mi budeš davať howk nie ? :D ty si daj radšej WOKE xD
31. december 2019

Patrik Heveši

to číslo som zobral z toho že tu žijem, niekoľko rokov, zrejme nie ako ty, pokial vieš, tak asi nevieš absolútne nič, takto sa stálo pred naším vchodom pred "rozšírením" parkoviska, pred každý jeden vchod okrem nášho pribudlo niekoľko parkovacích miest a pozdlžne státie sa zmenilo na zvislé, všetci ty ľudia, čo sú na tejto fotke sú moji susedia, a stále tie auta majú predstav si, normálne ich nepredali preto že nás okradli o všetký parkovacie miesta, ako si môžeš všimnúť na fotke, tak po starom v prípade že niekto stál podla zákona, tam tý smetiari nemali o nič lepší prístup. ako keď je ten roh spravený do o oblúka a moje auto nedosahuje ani len za hranicu pôvodného "prejazdného" parkoviska. A jaka ješitnost ? jake Ego ?ak chceš niečo, ja ti hovorím kľudne mi to prídi povedať osobne, ale nestrúhaj tu frajera cez net, a nevyjadruj sa na veci o ktorých očividne nevieš nič, už len po tom tvojom druhom akože "neurazenom" komentári dobre ?
31. december 2019

Patrik Heveši

a tiež lajkovať si vlastné komenty je strastne hrdínské, strašne ti ďakujem Branko že zachraňuješ Prievidzu a Zapotôčky :D
31. december 2019

Vanesska

Šťastný nový rok chlapci
31. december 2019

Brano

Doteraz som ta ja nijako neurazal. Ale zrejme ty mas taku potrebu. Uvedom sa co pises, lebo nevies komu to pises. :-)))) Porusil si zakon? Porusil. A ked tam budes stat 10x, tak 10x na teba policajtov zavolam ked to budem vidiet. Osobne som to videl , ako sa na ulicu nedostalo smetiarske auto len kvoli tvojmu autu. Nezmestili sa, tak odisili. A uz som si o tebe urobil taky lepsi obraz podla toho co si tu popisal. A ani nemam chut nejako reagovat:-)))) Teraz si akoze co myslis, ze ked si ZTP, tak budes parkovat kde sa ti zachce. Kde zijes chlapce? Niesi vo filme. :-)))
31. december 2019

Vanesska

však čo sa vyhrážaš cez net.. Jaké uvedom sa? Aké že mu príde zle? Vyhrážať sa všeobecne je trestný čin pozri si 300/2005 odsek 360.. ale však volaj si policajtov kde chceš..
lEbO nEvieŠ kOmu To piŠEš..Ok Boomer
31. december 2019

Patrik Heveši

Brano, ja som ti povedal kde ma nájdeš :D... ja sa tu neschovávam, tak dojdi mi ukázať toho Bran1ka xDDD, nie ja si nemyslím že keď som zťp budem parkovať kde chcem :D... ja ti hovorím že nám ubrali parkovacie miesta pred vchodom, xD a z ohladom na ostatných, JA stojim v ZÁKAZE aby si TY mohol zaparkovať regulerné, a a by si aj TY nedostal papuču, a nemusel chodiť až pri kostol :D... a ty toto stále nechápeš, a hneváš sa za Bran1ka ? :D :D... normálne :D...
31. december 2019

Brano

Pocuvaj ma, stale tu dokola melies tie svoje nezmysli. Nic normalne, ziadny padny argument, ktory by realne aj obstal. Nechcem tu na teba utocit za to ako vyzeras, ale asi zacnem a budem sa chovat ako ty. Uz som ti to raz napisal, uvedom sa co pises, lebo nevies komu to pises. Ja si brnkat po nose nenecham, na to zabudni.
31. december 2019

Brano

No takze tebto Hevesi ma evidentne problem s tym parkovanim a nie som sam, kto na to upozornil.
https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/69460/ulica-j-fandlyho-parkovanie-problemove
Tento majster zrejme vobec neovlada pravidla cestnej premavky. Vehementne tu dokola obhajuje svoje pritizakonne parkovanie. A ako je aj v linku ktory som prilozil evidentne, tak nema zrejme panatie ako parkovat. Aj v tomto pripade zakon hovori jednoznacne, parkovat sa nesmie menej ako 5 metrov pred zacatim polomeru krizovatky.
Ale tento Hevesi si mysli, ze si moze zaparkovat kde sa mu zachce a este obhajuje, ze on je ten ma pravdu a hra sa tu v podstate na dobrodinca, ktory sa obetuje za vsetkych a to on zaparkuje kde je to zakazane, aby ini nedostali pokutu. :-))))))
31. december 2019

Vanesska

Braňo však chill, keby si radšej išiel chystať zemiakovy šalát a rezne na večeru keď už je ten Silvester, spravil by si lepšie. Nerozumiem načo stále rýpeš.
Heveši bude dnes večer somnou a ver mi že bude mať úplne iné povinnosti ako riešiť tvoje mindraky. :)
31. december 2019

Brano

Ty nemaj strach o moju veceru. Ja ze rypem? Precitaj si prispevky ze kto rype. A je mi šum a fuk co bude henten Hevesi vecer robit. .
31. december 2019

Vanesska

To či sa budeme páriť alebo nie Branko, to už je naša vec.
ak si moc frustrovaný, môžem ti spraviť teplé kakao :)
31. december 2019

Vanesska

Každopádne keď náhodou zamiesime budeš prvý komu oznámim príchod mozgoveho akrobata :)
31. december 2019

Patrik Heveši

Pozri bran1k, máš moje meno, priezvisko, adresu, a brnkám ti po nose, a hovoríš že si to nenecháš, a ja som ťa za celí ten čas ešte nestretol... tak ja neviem že čo vlastne :D, ešte by si strastne pukol keby si vedel výšku tej "pokuty" a čo si myslia ty policajti čo mi ju dali o tebe :D... čiže fakt asi by bol najschodnejší ten šalát na dnes pre teba :))) a mimo iné, parkujem znova tak ako na prvom linku, mohol by si zavolať hliadku nemám čo robiť do 4 tej asi
31. december 2019

Neaktívny účet

Brano!
Pretože zneužíva preukaz pre ZŤP na beztrestné parkovanie v zákaze neobmedzený počet hodín.
Pretože to isté robil aj v čase, keď používal auto PD070..
Pretože mu niekto vyhradil parkovacie miesto pre ZŤP pri vchode č. 1, kde roky parkuje svojím autom iba otecko.
Pretože na ľavej strane vo vstupe do ulice prekážajú jazde (nielen smetiarom) spomínané PD500.. a ďalšie autá mimo parkovacích miest.
Pretože za unikátne dopravné značky na celej ulici a z toho vyplývajúci chaos hádam niekto zodpovedá.
Pretože riešia sa len určité príspevky.
Pretože mesto Prievidza...
01. január 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

žiadame diskutujúcich o dodržiavanie pravidiel portálu Odkaz pre starostu, dištancovanie sa od osobných útokov a vulgárnych komentárov, ktoré budú z diskusie vymazané. Ďakujeme za pochopenie.

Odkaz pre starostu
Denisa Centárová
[email protected]
02. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 30.12.2019 boli vodiči vozidiel, ktorí parkovali na mieste podľa príspevku, riešení za priestupok v zmysle platných predpisov. Parkovanie na mieste budeme kontrolovať aj v budúcnosti.

Mestská polícia
02. január 2020

Ľubor Mokrý

Keď som si prečítal, že na jedno auto dali papuču a na druhé nie, tak som bol zvedavý prečo. Našiel som na nete zákon o obecnej polícií a čujme:
Použite technického prostriedku na zabránenie odjazdu motorového vozidla nemožno použiť na vozidlo: prepravujúce osobu s ťažkým zdravotným postihnutím. §16a, odst. 2, písm. b
03. január 2020

Patrik Heveši

Luboš, už chápeš prečo v tom zákaze parkujem ja, a nechávam volné miesto pre ostatných ? Pre mňa je strašne ľahké isť si vybaviť vyhradené miesto zo šírkou 3,5 metra... bude ma to stať 20 € ročne... za túto pokutu som zaplatil 10€ /pukni Braňo/ a všetci ostatný si môžu parkovať kde chcú... ale nejak mi to nedá... že skrátka nie som taký neprajník bez života ako Braňo a Peter. že by som si vykúkal kto kde parkuje a pamätal jeho značky a vyfotievaľ si ho, ale chápem... že niekomu príde že aj kripel ma lepší život než oni, tak to musia riešiť na internete,

Peter k tebe len v skratke, moj Otec ma vlastný parkovací preukaz, parkuje tam roky, nakoľko do 18tich bol prakticky môj opatrovateľ a v čase keď nemal vlastný parkovací preukaz, a ja som samozrejme nemal vodičák tak prepáč že som tam tam v 7mich rokoch neparkoval sám. ale to je asi viac podla zákona.
03. január 2020

Brano

Mily Hevesi, alias kripel, ako si nazval sam seba. Zi si svoj zivot ako chces. Vies, ide o to, ze kazdy tu ma plne huby toho, ze zakony sa musia dodrziavat a platia pre vsetkych. Ale hned akonahle clovek poukaze na nejaku protizakonnost, tak uz je ten zly. Keby tam stal aj Trabant, alebo lietadlo a robilo by to problemy ako v tvojom pripade, ze sa tam nemozu dostat trebars aj ti smetiari, tak to nahlasim. To ze si kripel, ako sam seba nazyvas ti nedava ZIADNE opravnenie parkovat v zakaze statia. Ked chces, chod si kludne vybavit to parkovacie miesto, Zapotocky kvoli tvojmu miestu na parkovanie neskolabuju v parkovani, nemaj ty strach.
No a este jedna vec mily Hevesi, ty si urcite dusou aj tym telom prievidzan, ked sa vies tak obetovat, ze sa ty chudacik postavis sam dobrovolne do zakazu statia, aby tam bemuseli stat ini. Tak mi potom vysvetli, preco doma neplatite ani za smeti a mate voci mestu dlzobu za smeti. Ako dokaz si pozri obrazok, co je vypis dlznikov za komunalny odpad. A ten dlh kazdym rokom rastie a rastie.
03. január 2020

Brano

A tymto moja diskusia k kvojmu parkovaniu skoncila. Pis si tu aj litanie orleanske, mna to uz nezaujima. Uvidim ta stat v zakaze statia, zavolam policiu. Nic viac, nic menej. Au revoir.
07. január 2020

Ľubor Mokrý

Ja som sa vyjadroval len k tomu, prečo asi na jednom aute bola papuča a na druhom nie (aj keď nepochopím čo som napísal zle, keď niekto mi dá mínusku. Citoval som zákon, nepísal som svoj názor).
Čo sa týka Vášho parkovania v zákaze státia, tak predpokladám, že ako ZŤP ste držiteľ parkovacieho preukazu a držiteľ parkovacieho preukazu "nemusí po nevyhnutne potrebný čas dodržiavať zákaz státia" (§44 ods. 7 zákona 8/2009). Je už na Vašom uvážení, či parkovanie celú noc, alebo len niekoľko hodín na jednom mieste je nevyhnutne potrebný čas.
Osobne si myslím, že nie je a policajti Vám dali pokutu oprávnene.
19. január 2020

alex

Patrik Heveši môžete prosím napísať v akom stave je vybavovanie Vášho parkovacieho miesta pre ŤZP. Napísali ste : "Luboš, už chápeš prečo v tom zákaze parkujem ja, a nechávam volné miesto pre ostatných ? " - čo je toto za blud ktorému nemôžete ani sám veriť ! Je veľmi pravdepodobné, že na parkovacie miesto nemáte nárok. Dúfam, že spolu s Ľuborom Mokrým chápete pojem : nevyhnutne potrebný čas, ktorý Vás neoprávňuje stáť a parkovať v zákaze státia koľko Vám chutí. Ďalší blud ktorý napísal Ľubor Mokrý : "je už na Vašom uvážení, či parkovanie celú noc, alebo len niekoľko hodín na jednom mieste je nevyhnutne potrebný čas. " Musím uznať, že ste spolu s Ľuborom Mokrým "odborníci."
20. január 2020

Ľubor Mokrý

alex - prečítali ste si aj poslednú vetu v mojom príspevku ? Máte dosť neuvážené príspevky.
Čítajte príspevky celé a potom píšte stanovisko.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania