Ulica stavbárov-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Monika 27. januára 2020

Dobrý deň, prosím bolo by možné v dohľadnej dobe opraviť chodníky a cestu, ktoré sú dlhodobo v hroznom stave na sídlisku Žabník na ulici Stavbárov, Športovej a Lúčnej ulicia (pri MŠ a OSBD)? Vopred ďakujem, Monika

27. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie výstavby.
Kto? Odbor výstavby
Kedy? Po preverení situácie

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
29. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadavke opravy časti chodníkov a komunikácie na Lúčnej a Športovej ulici nie je možné v rokoch 2020-2021 vyhovieť, nakoľko v uvedených rokoch má mesto Prievidza rozpracované opravy a rekonštrukcie komunikácií a chodníkov, na ktoré má spracovanú projektovú dokumentáciu a vydané príslušné povolenia stavby.
Najväčšie poruchy odstránime po ukončení zimnej údržby v spolupráci so správcom komunikácií, spoločnosťou TSMPD s.r.o. Prievidza.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby
17. september 2020

Monika

Dobrý deň p. Ing. Hammer, márne som čakala, že sa aspoň tie najväčšie diery zaplátajú aspoň do konca leta... Chápem, že korona skomplikovala veľa vecí a poposúvala realizáciu mnohých vecí ale... prosím kedy nám to aspoň ako tak opravíte? Chodíme tadiaľ s malými deťmi, s kočíkmi, dochôdcovia. Chodíme po ceste, lebo deti sa tam zakopávajú, v dierach im zostávajú zaseknuté kolieska kolobežiek, odrážadiel, ničíme topánky. Na koho sa obrátiť, aby sa v ďaľšom období 2021-2022 dostali veci na zoznam a opravili sa tak, ako sa patrí?
18. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
požiadavky týkajúce sa rekonštrukcie ciest a chodníkov môžete smerovať na príslušný výbor volebného obvodu, ktorý stanovuje priority v oblasti výstavby pre danú lokalitu.

Michaela Beňadiková
Mesto Prievidza
19. september 2020

Monika

Ďakujem za usmernenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania