Gorazdovo nábrežie-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
mirec ........ 09. februára 2020

tuto zdevastonanu cestu od autobusov MHD (Goraz.nabrežie) kedy chcete dat do pôvodneho stavu?

10. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie výstavby.
Kto? Oddelenie výstavby
Kedy? Po preverení situácie

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
14. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto Prievidza eviduje požiadavky na opravy a rekonštrukcie miestnych komunikácií na celom území mesta. Uvedomujeme si, vzhľadom na vek a opotrebovanie jednotlivých komunikácií, potrebu opráv povrchov, prípadne rekonštrukcií celého telesa komunikácií v jednotlivých mestských častiach.
Pozdĺžne nerovnosti vozovky (rolety) na predmetnom úseku je možné opraviť výmenou zosilnenej jednej alebo dvoch vrstiev asfaltového krytu.
V súčasnosti sa realizujú rekonštrukcie komunikácií, ktorých plnenie je umožnené spracovanou projektovou dokumentáciou a príslušnými povoleniami ku stavebným prácam. Rekonštrukcie miestnych komunikácií a chodníkov sú naplánované na obdobie rokov 2020-2021, s ohľadom vyčlenenú potrebnú výšku finančných prostriedkov v rozpočte mesta. Vzhľadom na celkový stav komunikácie navrhneme zaradiť opravu komunikácie na Gorazdovom nábreží v časti od križovatky Okružnej cesty po Priamu ulicu do plánov pre nasledujúce obdobie .

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby
20. február 2020

mirec ........

Dobry den p.Hammer,skuste definovať "nasledujuce obdobie".Pozrite si podnet z 8.novembra 2016,opytajte sa vasho šefa ing.Baču,opytajte sa toho chytraka čo si hovorí hovorca mesta Prievidza, a finančne prostriedky? ten podnet je tu už vyše 3roky=?,Vaš šef ing.Bača=3roky=žeby dovolenka?hovorca mesta=je tomu 3roky čo onemel (chudak),a finančne prostriedky=p.Jelačič 4roky =72000e (krasny usmev),hl.kontrolorka od 1.3.2017.zvyšenie platu o 450e za nič,tak sa pytajte kde máte a nepište tu basničky.
08. apríl 2020

mirec ........

Dobry den, to kolko času potrebujete p.Hammer aby ste mi dali odpoved na moju jednoduchu otazku?Uz prešli skoro dva (2) mesiace a stale nič,tak sa tam laskavo zobudte, lebo ste plateny (a dost dobre) z daní občanov tohto mesta................
14. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto Prievidza spravuje celkovo 95 km miestnych komunikácií, 40 km vedľajších ciest a 180 km chodníkov a spevnených plôch. Každoročne mesto investuje do opráv a rekonštrukcií miestnych komunikácií a chodníkov v každej mestskej časti v určitom rozsahu.
Pre nastávajúce obdobie rokov 2020 a 2021 sú prioritou komunikácie a chodníky, na ktoré má mesto spracovanú projektovú dokumentáciu, príslušné povolenia na opravu a rekonštrukciu miestnych komunikácií.
Objem požiadaviek na opravu a rekonštrukciu komunikácií, chodníkov výrazne prevyšuje možnosti rozpočtu mesta Prievidza.
Ďalej si dovoľujeme uviesť, že v rokoch 2016-2019 boli opravené a rekonštruované v mestskej časti Píly nasledovné komunikácie a chodníky, prípadne ich časti:
- Sklenárska ulica, Malá ulica, Mierové námestie, Svätoplukova ulica, Ul. D. Krmana,
- chodníky: Ulica M.R. Štefánika, Janka Kráľa, Vnútornej ulici, Duklianskej ulici, Ul. J. Murgaša, Ul. A. Stodolu, Ul. Sama Chalupku, Ul. B. Björnsona, Ul. M.R. Štefánika 133.
Pre rok 2020 sa pripravuje oprava Mk na Tichej ulici a rekonštrukcia na Úzkej ulici.
Realizácia jednotlivých komunikácii a chodníkov je konzultovaná so zástupcami VVO č. 2, na základe ktorej sú určené priority k realizácii opráv a rekonštrukcií miestnych komunikácií a chodníkov. Ďalej je rozsah realizácie opráv a rekonštrukcií závislý od výšky pridelených finančných prostriedkov v rozpočte mesta.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania