Ulica A. Žarnova-stavby a budovy-prekračovanie limitov hluku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Dada 09. februára 2020

Dobrý deň, chcem sa informovať ohľadom tejto autoumyvarne na ulici Žárnova. Je potrebné aby tam každodenne hučala voda, tým myslím keď chlapci umývajú auta otvoria si prednú bránu a je to fakt dosť pocut na celu ulicu, zadnú bránu majú pritom závetu. A to nevravím o tých nadavkach ktoré sú tam použité často krát osem slov z desiatich. Je to dosť počuť, ozýva sa to tam. Nie je to pekne. Aspoň tým chlapcom by sa patrilo dohovoriť že nemusí byť všetko o nadavkach. A nech si zavrú bránu keď umývajú auta. Je to naozaj dosť hlasné počúvať to od rána do piatej večera. Ďakujem

10. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Situáciu preverí mestská polícia.

Ak ste však svedkom porušovania verejného poriadku, najúčinnejším spôsobom riešenia je okamžité privolanie mestskej polície na telefónnom čísle 159.
Kto? MsP

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
12. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská polícia nie je oprávnená merať hluk z podnikateľskej činnosti. Aj napriek tomu hliadka oboznámila majiteľa prevádzky s obsahom príspevku.

Mestská polícia
29. február 2020

Eva

Pripájam sa k Dade. Nikto normálny nedá povolenie na prevádzkovanie autoumyvárky pri obytných domoch. Šesť dní v týždni počas celého dňa sa pre hluk hlavne v lete nedá otvoriť ani okno. A pochybujem, že niekto donúti týchto chlapcov zatvárať dvere. A to nehovorím o tom, že umyté autá často aj pol dňa stoja na parkovisku pred domom a domáci nemajú kde parkovať. Ale to očividne našich poslancov nezaujíma, až pred voľbami sa opäť stanú viditeľnými.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania