Sadová ulica-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 06. marca 2020

Dobrý deň prajem.
Chcel by som poukázať na problém,ktorý sa týka prijazdovej komunikácie ku garážam na ul.Sadová.Jedná sa o odbočku ku garážam z ul.Sadova smerom doprava(hneď prvá odbočka do vnútorneho bloku(pneuservis p.Šťava Ján).Chcem poukazať na to (viď fotky),že keď si dame umyť auto,a pokial sa dostaneme ku garáži,tak ho máme zašpinene od blata na úseku cca 50metrov.(v lete,keď je 36st.nám to nevadí,lebo tam máme sucho...)
Tak načo umývať,ale platiť daň z nehnutelnosti(tuším tento rok znovu vyššiu) sme povinní.Tak nech sa mesto láskavo postará o pár kaluží.My garažnici by sme si vedeli cestu upraviť,stačí,keď nám mesto dovezie(štrk...),no na to treba určite výberové konanie,aby sa niekto nabalil???

09. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie výstavby.
Kto? Odbor výstavby
Kedy? Po preverení situácie

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
13. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obhliadkou na mieste so správcom miestnych komunikácií a chodníkov - Technickými službami mesta Prievidza, sa určí technická možnosť opravy prístupovej komunikácie ku garážam. Podľa technických možností správcu komunikácií, požiadavku na opravu prístupovej cesty ku garážam zaevidujeme a zaradíme ju do posudzovaných úsekov pri najbližšej príprave plošných opráv miestnych komunikácií v meste Prievidza. Najviac poškodené úseky budú operatívne zaraďované do plánu opráv.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby
02. máj 2020

mirec ........

to kolko rokov potrebujete na obhliadku a naslednú odpoved?????????????
19. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe pokynov MsÚ bolo riešené územie uvedené do zjazdného stavu pomocou recyklátu získaného ako produkt frézovania. Uvedené riešenie nemá definitívny charakter, avšak by mal prispieť k vyššiemu komfortu užívateľom riešenej oblasti.

Ing. Roman Bartoš
TSMPD
19. máj 2020

mirec ........

sudruh Bartoš, lebo ine olovenie by mi asi nezverejnili,Vy sa aj divate na fotky ktore su na podnetoch,alebo ste boli pod vplyvom navykovych latok????????

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania