Ulica Ľ. Ondrejova-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Terézia Z 22. apríla 2020

Nečinnosti/nekompetentnosti ktorých úradníkov vďačíme za tento výsmech ostatným susedom? Neparkovala a neparkuje tu žiadna invalidná osoba, ale mobilný pán H., ktorý podľa http://www.prievidza.sk/upload/wsw/files/file/news/2020/danovi%20dlznici19/2019%20FO.pdf užíva verejné priestranstvo a ďalšie služby mesta bezplatne.

22. apríl 2020

Miroslav Krajčík

Prečo ste nezavolali mestskú políciu?
22. apríl 2020

Ján

Moze parkovat kedze znacka nesplna normy a nieje platna
23. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Podnet preverí referát dopravy a oddelenie daní a poplatkov.
Kto? Referát dopravy

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
24. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vyhradené parkovacie miesto mal užívateľ povolené pre syna, ktorý je ŤZP. Pri výmene auta je užívateľ povinný doručiť na úrad kópiu nového technického preukazu a realizovať výmenu dopravného značenia.
V uvedenej situácii spolupracujeme spolu s Mestskou políciou. Užívateľ vyhradeného parkovacieho miesta mal byť predvolaný na prešetrenie veci, ale vzhľadom na uzatvorenie Mestského úradu z dôvodu COVID-19, nemôže sa na úrad v súčasnej dobe dostaviť. Vzniknutú situáciu preto riešime písomnou formou.

Ing. Dana Paulíková
referent životného prostredia
29. apríl 2020

Sonic

Miroslav Krajcik.
Ja som dva krat volal na jedneho policajtov ked parkoval na mieste vyhradenom len pre jedno auto. Samozrejme ze nic nespravili, len prisli a inak nic.
Mestska policia v PD si tu spravila kocurkovo.
Jednemu daju, druhemu nedaju pokutu. A to jazdia kazdy den oklolo aut co zle stoja, keby kazdemu zle zaparkovanemu strcili listok, pofotili a dali 10€ pokutu, za tyzden by vyzbierali tisice. Ale nakoniec sa ozve hocoeca mesta ze zakon sa tu moze porusovat. No len v jednej casti mesta. ;)
30. apríl 2020

Miroslav Krajčík

Ja preto ani nevolám MsP. Skúsenosti sú viacmenej obdobné a pramení to aj zo slabého zákona o mestskej a obecnej polícii. Lepšie by bolo, keby bol posilnený PZ SR a nemali by sme obecné a mestské polície.
05. máj 2020

Viktor Novy

Sonic Vás len tie šírkové pomery trápia. Jediná otázka, čo porada ešte nebola? Pán Krajčík, už ste videl niekedy v meste štátnu políciu riešiť zle parkujúce vozidlá? Ja nie. Ani len zákaz zastavenia neriešia.
08. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
žiadateľ, ktorý je zdravotne ťažko postihnutý menil auto a po našom upozornení si 26.5.2020 podal novú žiadosť na nové ŠPZ.
Komisia starostlivosti o obyvateľa jeho žiadosť posúdila schválila 27.5.2020 na dobu neurčitú.
Výbor volebného obvodu č. 3 jeho žiadosť schválil 4.6.2020.
Referát dopravy vydal Rozhodnutie o dopravnom určení 16.9.2020.
Povolenie na vyhradenie parkovacieho miesta mu bolo vydané 23.9.2020.

Ing. Dana Paulíková
Referent životného prostredia
10. marec 2021

Brano

Dotycny postihnuty je pekny ....... Bol mu dokonca odobrany vodicsky preukaz, nakolko jazdil pod vplyvom alkoholu a k tomu sposobil dopravnu nehodu a z miesta cinu usiel. Takymto lydom mesto este vychadza v ustrety a pritom ma tato rodinka este aj nedoplatky na smetiach. To mestu nevadi? Podla mna ked niekto od mesta nieco chce, mal by mat uhradene vsetky zavazky voci mestu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania