Dlhá ulica-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
gv 19. mája 2020

Parkovanie na verejnej zeleni dlhodobo prehliadajú príslušníci MsP.

20. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Situáciu preverí mestská polícia.
Kto? MsP
Kedy? 21. - 22. týždeň

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
25. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o príspevku boli informované hliadky mestskej polície. V nasledujúcich dňoch boli na mieste zistené motorové vozidlá riešené v zmysle platných predpisov.

MsP
25. máj 2020

gv

stačí, že boli hliadky informované a podnet je VYRIEŠENÝ ? 25.05.2020 13:32 hod - to je dnes v poradí tretie takto parkujúce vozidlo napriek tomu, že sú iné parkovacie miesta voľné
25. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parkovanie na verejnej zeleni budeme kontrolovať aj naďalej.

MsP
25. máj 2020

Zz Ee

Milá pani, Vy sa asi veľmi nudíte, keď celý deň a noc iba sledujete a fotíte autá a policajtov pod oknami. Susedia sú určite nadšení z Vašej činnosti. Myslím, že Msp by mala riešiť dôležitejšie veci a nie iba parkovanie na Dlhej ulici.
25. máj 2020

gv

Milý pán ZZ Ee,
urobili ste veľmi dobre, že ste sa dnes zaregistrovali aby ste svoj jed pustili do éteru.

Môžem Vás ubezpečiť, že ste sa pomýlili. Nenudím sa. Ste so mnou celý deň a noc, keď vypisujete takéto sprostosti ?

Veľmi som nadšená zo susedov, ktorí majú plné ústa ochrany prírody a sami ju kvôli pohodliu ničia.

Určite ste odborník keď viete posúdiť že by mala MsP riešiť dôležitejšie veci a nie iba parkovanie na Dlhej ulici.
Je verejným tajomstvom, že sa na Dlhej ulici parkuje „zadarmo“, na verejnej zeleni, na vodorovných dopravných značkách, v zákaze zastavenia, v križovatke .... kto kde chce.
Môžem Vás ubezpečiť, že okrem iného je úlohou MsP kontrolovať dodržiavanie VZN a zákonov. Je to ich práca. Keby boli pri hliadkovej činnosti dôslednejší, tento podnet by nebol.
25. máj 2020

Zz Ee

Milá pani gv, jed tu vypúšťate iba Vy. A áno, nudíte sa, keď máte čas zisťovať, kto sa kedy zaregistroval. Zjavne Vás uspokojuje ubližovať a útočiť do iných ľudí. Kritizovať dokáže každý. Zrejme myslíte, že ste jediná na svete, čo ovláda zákon č. 8/2009, veľmi dobre viem, čo je zákaz parkovania na verejnej zeleni v zmysle paragrafu 25/1s. Je tam zvislé dopravné značenie parkovacia zóna a je to spoplatnená zóna v pracovné dni vo vyhradených hodinách. Časť parkoviska z nejakých dôvodov nedoštrkovali. A ešte chcem dodať, že spoplatnená zóna je v celom centre mesta a keby boli aj všetky hliadky vonku, fyzicky nie je možné všetky priestupky odhaliť. Ak máte dojem, že niekto parkuje kde nemá, máte zavolať 159 a nevypisovať romány na odkaze pre starostu. To ako sa do mňa bezdôvodne navážate svedčí o Vašom charaktere. Týmto považujem túto konverzáciu za ukončenú a nebudem viac reagovať.
25. máj 2020

hehexd

Vám pekne *, keď musíte riešiť takéto zbytočné veci. Ostatným ľuďom ide koľkokrát aj o život ale nie, predsa parkovanie na zeleni je oveľa dôležitejšie. :D
25. máj 2020

gv

Milý pán Zz Ee,
napísala som do podnetu jednu vetu, nie román, ktorá sa Vás zjavne dotkla.

Ste typický "moralista". Ten, kto si robí čo chce, dokonca porušuje zákon je anjelik, treba ho pochváliť. Ten čo na dlhodobý problém poukáže „ubližuje a útočí do iných ľudí”. Kde to žijete.

Vypisujete samé sprostosti : „ Časť parkoviska z nejakých dôvodov nedoštrkovali.” Ako tento Váš blud súvisí s tým, že autá parkujú na verejnej zeleni.
Vyštrkované parkovisko si svojvoľne „niekto“ o pár metrov predĺžil. Je v ochrannom pásme inžinierkych sietí, čo je zákonom zakázané. Z toho dôvodu parkovisko nie je z betónových tvárnic, ale vysypané štrkom.
Toto je tiež jeden z príkladov : vodič = volič, ktorému treba umožniť parkovať aj dve autá a je jedno kde, aj tak to nikto nekontroluje. Hlavne že bude správne voliť.

Prečítajte si svoj prvý príspevok, ste skutočný charakter. Nešťastní ľudia hodnotia a súdia ostatných, aj keď ich nepoznajú.

Nudíte sa, nemáte inú robotu ako sliediť na odkaz pre starostu a rozdávať rozum. Až príliš (z obidvoch príspevkov) z Vás kričí, že ste príslušník MsP, dokonca odfotený.

Skúste nariadiť svojej žene, až nejakú máte , nech volá 159. Nepotrebujem Vaše rady.

Načo Vám je druhý nick : hehexd - taktiež dnes zaregistrovaný. Zz Ee & hehexd

Dúfam, že dodržíte čo ste napísali, že považujete túto konverzáciu za ukončenú a nebudete viac reagovať.
26. máj 2020

Milos Bujna

Toľko zloby z jedného príspevku. Diskusia znamená výmenu názorov na nejakú tému, ktorá má obyčajne za cieľ vyjasniť alebo vyriešiť nejaký problém - Wikipédia .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania