Ulica A. Žarnova-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
jan 28. mája 2020

Dobrý deň. Chcem upozorniť na chýbajúce dosky na oplotení detského ihriska Žihadielko viď. na fotke , ale všimol som si aj na iných miestach sú vylámané tieto dosky , tento problém je od začiatku od kedy sa ihrisko postavilo je to spôsobene veľkými deckami, ktoré sa tu chodia blázniť po večeroch a robia tam bordel , takisto je znečistené okolie ihriska smetiami. Ďakujem.

29. máj 2020

Eva

Pripájam sa k predošlému príspevku a dopĺňam, že ihrisko je strašne špinavé a vôbec sa na ňom ani po otvorení po Korona obmedzeniach nevykonáva dezinfekcia (aspoň ja som tam žiadny pohyb nezaznamenala). Nieje tam takmer žiadny piesok a spod štrku trčia igelity. A naši mládežníci si ho užívajú viac ako deti, pre ktoré je určené. Počúvať ich hlasnú hudbu ktorá hučí na celý dvor nieje nič príjemné. Možno by niekedy nezaškodilo, keby sem občas vo večerných hodinách nakukla aj mestská polícia.
30. máj 2020

jan

kamery by to vyriešili!
01. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Technický stav ihriska preverí TSMPD, okolie vyčistia aktivační pracovníci a kontrolu zabezpečí mestská polícia.
Kto? TSMPD
Kedy? 23.-24. týždeň

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
02. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dňa 2.6.2020 aktivační pracovníci vyčistili ihrisko aj priľahlé okolie.

Martina Gombarčíková
Hlavný koordinátor aktivačnej činnosti
02. jún 2020

Eva

Ďakujeme, hneď to lepšie vyzerá.
03. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská polícia detské ihriská pravidelne kontroluje. Obyvatelia mesta môžu pri akomkoľvek podozrení na protiprávnu činnosť privolať prostredníctvom bezplatného tel. č. 159 hliadku mestskej polície, ktorá oznam preverí a zabezpečí jeho riešenie.

MsP
03. jún 2020

jan

Dobrý deň , ďakujem za vyriešenie tejto situácie pomerne vo veľmi krátkom čase , ale obávam sa jednej veci, že za krátku dobu to tu bude opäť, hlavne tie smeti to by sme tu hliadku museli volať každý deň a preto sa touto cestou chcem opýtať kde mam dať podnet na riešenie kamerového systému. Ďakujem.
08. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, s požiadavkou inštalácie kamerového systému sa môžete obrátiť na príslušný výbor volebného obvodu, ktorý by ho po posúdení mohol čiastočne hradiť z vlastného rozpočtu.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
08. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dezinfekciu vykonávajú zamestnanci spoločnosti TSMPD s.r.o. na ihrisku „Žihadielko“ každý deň v čase od 9:15 - 9:45 hod. Ostatné závady (oprava plota, doplnenie piesku, prehrabanie štrku) a požiadavky boli zrealizované v priebehu 23. týždňa.

Mgr. Silvia Bakytová
TSMPD
16. jún 2020

Eva

Som rada, že podnet považujete za vyriešený. Ale pointa akosi ušla. Na ihrisku je znovu taký istý neporiadok ako bol, s tým nič nenarobíme. Ale hlavne išlo hlavne o mládež, ktorá tu každý večer robí bordel. Myslím tým krik, vrieskanie, skákanie na Žihadielku a hučanie hlasnej hudby z prenosných reproduktorov. To, že Metská polícia hliadkuje je možné, ale keby prišli priamo na ihrisko a týmto výrastkom pohrozili, asi by to malo iný efekt. Určite by si to zapamätali, a možno by sa upokojili. Situáciu by vyriešila jedine kamera, ako písal pán Ján.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania