Odtrhnutá krajnica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Vyriešený
meno
Miro 07. mája 2014

Na Ceste pod Banskou je odtrhnutá krajnica, ako je vidieť na fotkách, jej stav sa od roku 2012 výrazne zhoršil. Kedy bude krajnica na tejto miestnej komunikácii opravená ?

07. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za zaslanie podnetu.
O ďalšom postupe ako aj prípadnom riešení vás budeme informovať prostredníctvom odboru výstavby. Treba povedať, že v tomto roku budeme opravovať cesty, ktoré sú v kritickom stave ako napr. Ul. Na Karasiny, Ul. Rázusa, pretože tieto cesty sú pre vodičov nebezpečné. Cesta pod Banskou na uvedenom úseku nie je v tak kritickom stave ako iné cesty v meste a je zjazdná.


Michal Ďureje
hovorca mesta
09. máj 2014

...

Hovorca mesta by sa mal pred uverejním stanoviska nad svojím vyjadrením najprv trochu zamyslieť. Z jeho vyjadrenia vyplýva, že kvôli celoplošným opravám komunikácii (ktoré sa ale robili aj v minulých rokoch) sa lokálne poruchy vozoviek nebudú vôbec opravovať. Logika ako z učebnice pre 2. ročník špeciálnej základnej školy.
13. máj 2014

Odpoveď samosprávy

Porušenú krajnicu stabilizujeme a spevníme v rámci priebežných opráv v spolupráci so Správou majetku mesta Prievidza. Realizácia prác bude vykonaná v priebehu mesiaca jún.

Dušan Kohút
referent výstavby
Mestský úrad
27. máj 2014

Miroslav

Krajnica bola promptne opravená, bohužiaľ bol zvolený "bábovkový" systém opravy. Teda asfalt sa nezarezal, iba uvalcoval a hotovo. Takáto oprava je síce rýchla, ale o dlhodobej životnosti nemôže byť ani reči.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania