Pod horou-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Dada 09. júna 2020

Dobrý deň, prosím vás, keďže denne tadiaľto prejde relatívne dosť ľudí a je to v podstate jediná skratka na sever, nie je možné aby sa tam vybetonoval chodník pre ľudí ktorý tadiaľ chodia kočiarom? Je to neskutočná makačka vytlačiť kočiar až hore po schodoch a tou bočnou cestičkou je to asi ešte horšie. Ďakujem za odpoveď

10. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie výstavby.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
15. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto Prievidza neplánuje pri spojovacom chodníku Kopanice – Necpaly realizáciu bezbariérovej úpravy časti chodníka. Jedným z dôvodov je skutočnosť, že v zmysle platnej legislatívy a STN 76 6110 – Projektovanie miestnych komunikácií, môže najväčší pozdĺžny sklon na nemotoristických komunikáciách prekročiť pre chodcov hodnotu 8,3%. V predmetom úseku je predbežným meraním uvedená hodnota prekročená.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby
25. marec 2022

Dominika

Pod horou-chodník-chýbajúci

Dobry den, je prosim mozne skulturnit chodnik medzi Necpalmi a Severom? Su tu schody a vedla vyjazdeny chodnik, ktory by bol pouzitelny, keby je sirsi a keby sa odstrania velke kamene, ktore brania normalnejsiemu prejazdu. Idealne by samozrejme bolo vybudovanie normalneho chodnika.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania