Ulica A. Žarnova-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Eva 16. júna 2020

Chcela by som sa spýtať, či neuvažuje s rekonštrukciu parkoviska na ul. Žarnova 9-15, nakoľko je v dezolátnom stave. Už od roku 1986, kedy bolo odovzdané do užívania márne čaká na položenie asfaltového koberca. Za tých 34 rokov sa podkladový betón pomaly rozpadá a kamenné obrubníky veslo tancujú po parkovisku. Pred inými bytovými domami majú krásne vyasfaltované plochy a to nehovorím o megalomanskom parkovisku s točňou na ul. Urbánkova.

17. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie výstavby.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
18. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mesto Prievidza eviduje množstvo požiadaviek na budovanie a opravy parkovacích miest pri bytových domoch na celom území mesta.
Výber konkrétnej lokality pre opravy a budovanie parkovacích stojísk v danom roku prebieha v spolupráci s príslušným Výborovom volebného obvodu, ktorý určuje priority realizácie opráv a budovania nových spevnených plôch. Pri výbere sa prihliada aj na schválený generel dopravy pre sídlisko Zapotôčky a Nové mesto v Prievidzi, kde sú vymedzené lokality plôch jestvujúcich stojísk a plôch na budovanie nových parkovacích stojísk.
V súvislosti s mimoriadnou situáciou COVID – 19 je pri investičných akciách dočasne pre rok 2020 pozastavená realizácia. Z uvedeného dôvodu opravu najviac poškodených – menšieho rozsahu zaradíme do plánu opráv pre nasledujúce obdobie.

Mestská polícia
18. jún 2020

Eva

Takže z toho vyplýva, že keď nemáme na našej ulici poslanca, ktorý by sa za nás postavil máme smolu. Ja som si naivne myslela, že 34 ročné parkovisko si zaslúži opravu, hlavne keď vidím, že sa opravujú aj oveľa novšie parkoviská.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania