Malookružná ulica-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
mirec ........ 28. júna 2020

Važeny,už to tu niekolko krat bolo a stale je to ((((v riešení)))).....Takže už sa tam konečne zobudte a niečo z tymi hlbokymi jamami vedla cesty robte,lebo aj my si tu platime dane...................

29. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za nahlásenie podnetu.
Stanovisko zabezpečí oddelenie výstavby.

Michaela Bartušová
Mesto Prievidza
06. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
miestna obslužná komunikácia na Malookružnej ulici bola v dobe realizácie navrhovaná ako komunikácia sprístupňujúca objekty vo vnútri obytných domov. Jej šírka - 3,5 m, bola navrhnutá pre upokojenie dopravy v celej dĺžke a bola navrhnutá v najnižších kategóriách s ohľadom na jej účel.
Pre celkové vyriešenie daného stavu je potrebné upraviť jestvujúcu šírku komunikácie, upraviť šírku oblúkov, riešiť novú skladbu vrstiev telesa komunikácie a súčasne dodržať podmienku regulatívov zachovania pôvodnej urbanistickej štruktúry so zachovaním funkčného využitia územia. Na uvedený rozsah úprav je nutné zabezpečiť projektovú dokumentáciu a príslušné povolenia v zmysle stavebného zákona.
Výber konkrétnej lokality pre rekonštrukciu miestnej komunikácie v danom roku prebieha v spolupráci s príslušným Výborom volebného obvodu, na základe stanovených priorít a po pridelení finančných prostriedkov z rozpočtu mesta Prievidza.
V súvislosti s mimoriadnou situáciou je pri investičných akciách dočasne pre rok 2020 pozastavená realizácia.

Ing. Martin Hammer
oddelenie výstavby
04. august 2020

mirec ........

chcel by som sa opytat administratora tejto stranky prečo bol podnet z 28.juna 2020,( Malookružna ulica),označeny ako UZAVRETY? obrazok si netreba všimať.. (nechcelo ma to dalej pustit)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania