Nábrežie sv. Cyrila-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

Uzavretý
meno
Peter 06. júla 2020

Majiteľ si tu parkuje v pracovné dni (asi pracuje niekde v okolí). Nevadí mu zákaz vjazdu (zod. polícia SR, MsP) ani povinnosti pri parkovaní v CMPZ (zod. MsP). Je to na pozemku mesta. Uvidím dokedy mu to bude mesto tolerovať? Ja si musím platiť rezidenčnú kartu a dodržiavať povinnosti pri parkovaní (len na vyznačených miestach).

07. júl 2020

Sonic

Kedze po celom meste su stale auta zaparkovane protizakonne, a MsP ani statna policia to akoze nevidi. Myslim ze tento ma najmensi problem.
Ale mesto sa tym nezatazuje. Riesenie je jednoduche. Ale zatial som nepostrehol zeby sa niekde nieco dialo, aby sa prestalo parkovat protizakonne.
07. júl 2020

Viktor Novy

Nedá mi nezareagovať. Ja by som len chcel vedieť to Vaše jednoduché riešenie. Keby začali riešiť šírkové pomery pri zastavení a státí, kde by tie vozidlá po sídliskách parkovali. A to sa nejedná o desiatky ale o stovky vozidiel, čiže jedná sa o stovky chýbajúcich parkovacích miest.
Na stránke mesta Prievidza je komisia dopravy a videl som tam aj termín zasadania, mal by ste tam ísť a dať im to jednoduché riešenie. Ak sa teraz do mňa pustíte, tak ja mám dve autá a parkujem v garáži.
07. júl 2020

Peter

Pán VN. Vôbec som nepísal, že viem (poznám) jednoduché riešenie. Len som chcel upozorniť na niektorých jednotlivcov čo parkujú v spoplatnených zónach a nedodržujú povinnosti s tým spojené.
07. júl 2020

Viktor Novy

Ja som to nepísal Vám, ale Sonicovi. A pri všetkej úcte, tam nie je zóna, teda aspoň podla google maps, som tam nenašiel zónovú značku. Od Škarvana je rampa, vjazd je z M. Slovenskej a tam Zónová značka nie je, alebo sa mýlim?.
07. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na mieste je umiestnená dopravná značka Zákaz vjazdu s dodatkovou tabuľkou Okrem dopravnej obsluhy a návštevníkov BOS a miesto, na ktorom parkuje, nie je zaradené v parkovacej zóne.
V prípade zistenia vozidla na mieste budeme preverovať, či vodič neporušil ustanovenie dopravnej značky Zákaz vjazdu s výnimkami vyplývajúcimi z dodatkovej tabuľky.

Mestská polícia
07. júl 2020

Sonic

Viktor, naposem to zas. Aj ked ma to uz nebavi. V prievidzi je to jednoduche riesenie pouzite viac krat. Staci sa ist von pozriet a najdete ho. A nejdem tu pisat ake to je. Ved na to predsa mesto a stat zamestnava inzinierov. Nech ukazu svoje kvality preco su vo funkciach. Lebo zatial nedokazali ani.len chybajucu znacku na krizovatke za rok osadit. Co je smutne kym sa nieco nestane. No na druhu stranu, chodik pozametat vedia hned.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania